Майкъл Корс в проект с ООН

x

 


Поредното партньорство, с което модният свят се гордее, този път дойде от името на американския дизайнер Майкъл Корс. Той ще работи в дългосрочен план с Организацията на обединените нации по проект, целящ намаляването на световния глад. Дизайнерът се е включил в Световната програма по прехраната на ООН, която цели да оказва помощ на хората в нужда и най-вече на майките с деца. Според Майкъл Корс, гладът е един от онези световни проблеми, които могат да бъдат разрешени и признава, че за него е чест да вземе участие именно в помощ на решаването му. Корс възнамерява да събере, както внимание, така и финансови средства за програмата с провеждането на множество кампании и събития. Това, с което той успешно стартира още през тази година е, че пусна на пазара два унисекс часовника. Слоганът, който върви ръка за ръка с тях е Watch Hunger Stop.

Самият дизайнер разказа пред широката публика, че е имал късмета и възможността да пътува много по света и да се среща с различни култури и народи. „И ако има нещо, което научих, е че милиони хора по света едва успяват да се изхранят, както и целите им семейства. Искам да надигна гласа и усилията си за тази международна кауза” разказа Майкъл Корс пред журналисти. 

Дизайнерът възнамерява да въвлече в усилията и част от известните личност, които са му лични приятели като Каролина Куркова например. За да разберете кои от тях вече подкрепиха тази благотворителна инициатива вижте видеото по-долу.

 

текст: Стефи Стоева

снимка: Michael Kors

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ