Master The Failure vol.3 – провалът е сила

x


Овладейте провала и намерете своята супер сила! Елате на Master The Failure – единственото събитие, в което открито се говори за неуспеха!
В Master The Failure вярват, че най-големият и неподозиран учител на всеки човек са грешките, трудностите и провалите. Всяка грешка, всеки провал, е повече от урок – това са стъпала, по които се изкачваме, за да достигнем най-добрата версия на себе си по пътя към успеха. Не е важна крайната цел, важен пътя, който извървяваме и хората, в които се превръщаме.
Събитията са посветени на истинските истории на професионалисти, които се осмеляват да споделят своите “провали” пред публиката, но най-вече уроците, които са научили от тях.
Какво събитие е Master The Failure?
На сцената си Master The Failure канят хора от различни професионални сфери – предприемачи, хора от корпоративния свят, артисти, писатели, IТ, ресторантьори, НПО организации и др. Там ще чуете действителни истории за техните професионални неуспехи и изводите, които са си направили, а след всяка презентация ще имате възможност да зададете лично въпросите си към тях.
Всеки един от лекторите е доказателство, че не трябва да се страхуваме от провалите, а да ги приемаме като възможности за израстване, трупане на опит и сила. В новото издание на формата, ще научите какво е общото между предприемач в IT сектора, предприемач в рекламния бизнес и футболен треньор.
За кого е Master The Failure?
За всички предприемачи, иноватори, творци, професионалисти, които искат да растат, да се развиват и да преодоляват предизвикателствата в кариерата и живота си
Ако сте от хората, които търсят вдъхновение и практически насоки за превръщане на препятствията във възможности, това събитие е за вас.
За всички, които искат да преодолеят неувереността си и личния си страх от неуспех;
За всички, които имат лидерски качества – този формат ще ви даде материал от истинския бизнес, от който можете да си вземете ценни уроци за вашето развитие и развитието на екипа ви;
За всички, които търсят вдъхновение в историите на трудностите, през които минават лекторите ни
За всички, които имат нужда от мотивация в труден бизнес момент;
За всички, които се интересуват от пътя на успеха;
За всички, които искат да имат увереност, че да грешиш е човешко.
Кога: 16.7.2024 г. (Вторник)
Къде: кино Кабана
Отваряне на вратите: 18:30 ч.
Начало: 19:30 ч.
Билети можете да закупите от ТУК.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени