Miele Experience Center празнува първи рожден ден

x

miele-experience-center_outside_3


Производителят на премиум уреди за дома и професионална техника Miele, отпразнува една година на Центъра за практически умения в България – Miele Experience Center.

Центърът е първия по рода си в България – всички изложени уреди от последните колекции на компанията са в работен режим и могат да бъдат изпробвани в реална среда. През изминалата година фирмата направи мястото притегателен център за запалени кулинари (професионалисти и любители) в сътрудничество с кулинарното училище „Yummycooking” (www.yummycooking.bg).

Разположен в емблематичната сграда „RedApple” в София, в центъра клиентите могат да усетят философията на Miele „ImmerBesser” („Винаги по-добри”). Това е обещание, което компанията дава на потребителите още с нейното основаване от двете германски фамилии Миле и Цинкан през 1899 г.

В началото на 2016 г. се постави началото на партньорство между престижните брандове Champagne Taittinger и Miele.


brut-reserve_etiquette-perso-2


Champagne Taittinger е семейна компания, създадена през 1921 г. – вторият по големина собственик на лозя в най-престижните парцели в региона Шампан, производител на висококачествено шампанско и един от най-разпознаваемите брандове в световен мащаб.

Двете компании изповядват еднакви ценности – постояннен стремеж към съвършенство и задоволяване на най-високите потребности на своите клиентите. Слабо известен е и фактът, че Miele притежава и управлява кулинарни училища, а Champgne Taittinger провежда ежегодно и вече в продължение на 50 години конкурсът Prix Culinairе за професионални готвачи, от който произлизат звездни готвачи по целия свят.

Champagne Taittinger създаде специален етикет, посветен на партньорството си с Miele,  за емблематичното си шампанско Taittinger Brut Reserve NV, известно с постоянното си качество в продължение на години по целият свят.


miele-experience-center_-interior_1


miele-experience-center_-interior_2


Текст: Fashion Inside

Снимки: Miele

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ