Време за любов: Киану Рийвс показа новата си приятелка

x

Един от любимите ни актьори, а сме сигурни, че и вие го обожавате, Киану Рийвс изглежда, че вече не е част от клуба на необвързаните. От години не сме го виждали с дама не само на червения килим, но и на улицата. Ето, че актьорът от ,,Матрицата“ успя да ни изненада, като се появи ръка за ръка с художничката Александра Грант. по време на събитие в Лос Анджелис.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yahoo Entertainment (@yahooentertainment) on


Александра Грант е прекрасната дама, която придружи Киану Рийвс по време на събитие, споносирано от Gucci, тази седмица. Тя  е художник и от години е смятана за близка приятелка на актьора. Спекулациите около отношенията им след появяването им заедно не стихват вече дни. Двамата и друг път са били уловявани да се държат за ръка – по време на ревюто на Saint Laurent през юни в Малибу. Из медиите датират слухове за отношенията им още откакто двамата участваха в общи проекти – издаването на книга през 2011 г., последвана от още една през 2016 г., при която илюстрациите са направени от Александра, а стиховете са на Киану. Смята се, че приятелството им е започнало през 2009 г, когато двамата се срещат за първи път и съответно запознават, по време на парти.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANGELA (@hispana13) on


През 2017 г., Киану и Александра започват общ бизнес проект – публикуването на книги от името на  X Artists’ Books. Издателството се фокусира върху публикуването на книги, които сами по себе си за изкуство, както се разкрива от сайта на XAB. Надяваме се начинанието им да става все по-успешно. За в бъдеще, очакваме продължение на ,,Матрицата“, естествено с участието на Рийвс, а дотогава може да се наслаждаваме на таланта му в ,,Джон Уик 3″, а за по-малките фенове, гласът му озвочава герой от ,,Играта на играчките 4″. Много от хората отправиха критики към възрастта на Александра, но всъщност тя е по-малка на години от Киану – на 46 г. Оставаме нащрек и за следващата им поява и може би официално обявяване на връзката им и потвърждение от тях самите. Всеки заслужава любов, а искрените отношения винаги са красиви.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by PopCulture (@popculture) on


 

View this post on Instagram

 

A post shared by MdeMulher (@mdemulher) on

Текст: Жана Митева

Снимки:Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени