„Out of The Frame“ – когато SAMSUNG среща изкуството

x

Samsung България стартира „Out of The Frame“ – дългосрочно партньорство с художника Павел Митков. В рамките на проекта творбите на Павел Митков оживяват на екраните на новото поколение телевизори Samsung The Frame 2022 и преодоляват границите между материалното и дигиталното. логс размери от 43 до 75 инча, които вече се предлагат на пазара в България. Благодарение на иновативната технология Matte Display багрите, светлосенките и мазката на четката се визуализират реалистично на екраните на The Frame 2022 така, сякаш на стената е окачена истинска картина – матовият дисплей предотвратява появата на отражения и отблясъци. A разнообразието от сменяеми рамки за телевизор на Samsung пасва на всеки интериор и на всеки дом.Новата гама The Frame 2022 идва с Art Store – дигитална платформа с над 1600 картини и фотографии от световни музеи и галерии. Селекция от картини на Павел Митков предстои да бъде включена в Art Store скоро и така да стане достъпна за потребители по целия свят.

„В съзвучие с философията на Samsung “Екрани навсякъде, екрани за всички“ последните иновации при дисплеите променят представите за аудиовизуално потребителско изживяване – с възможност за още по-разнообразен избор измежду върхови технологии и дизайн. The Frame 2022 добавя още един щрих към богатия избор, който компанията предлага – селекция от образци на изкуството от целия свят. Този проект е за почитателите и на изкуството, и на технологиите.“, коментира Димитър Вълев, ръководител дивизия „Телевизори“, Samsung България.„С проекта „Out of The Frame“ излизаме извън рамките на представите си за това как художествени произведения достигат до сетивата на ценителите – творбите на художника Павел Митков оживяват на екраните на новото поколение телевизори Samsung The Frame 2022. Свидетели сме на симбиоза между изкуство и технологии от най-висок клас – глобална тенденция, локалното измерение на която е именно партньорството с Павел Митков“, добавя Йорданка Димитрова, мениджър „Продукти и съдържание“, дивизия „Телевизори“, Samsung България.

В рамките на дългосрочния проект „Out of The Frame“ картини на Павел Митков ще бъдат изложени на 6 телевизора The Frame 2022 в галерия „Павел Митков“ (ул. „Съборна“ 7, София). Предстои произведения на Павел Митков да станат част от Art Store, до която достъп имат притежатели на The Frame от целия свят. А в следващите месеци Павел Митков и Samsung България ще организират различни инициативи, вкл. за деца, в рамките на които изкуството и технологиите ще се срещат все по-често..The Frame 2022 предлага впечатляващо аудио-визуално изживяване, независимо от съдържанието. Той комбинира брилянтно 4К QLED качеството на картината и реалистичен 3D звук с дизайн на произведение на изкуството. The Frame 2022 става част от личната ти колекция и пасва на всеки интериор – с Art Mode и Art Store в дома ти влиза цяла дигитална галерия. Повече информация за The Frame 2022 можете да намерите ТУК 


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник винаги е впечатляващ.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ