Prada ще даде 5000 евро на един от вас

x

 


Творческите инициативи за търсене на млади таланти подкрепени от модната индустрия набират все по-голяма публичност и стават все по-често явление. Последната такава, която е инициирана от италианската марка Prada се провежда на международно ниво и всеки един от вас би могъл да вземе участие в нея. Инициативата представлява литературен конкурс подкрепен от издателството Giangiacomo Feltrinelli Editore и цели да провокира творческото писане на хората. 

Идеята за състезанието е провокирана от метафората, която може да се открие в рекламните думи описващи новата колекция очила на марката, че „те са средство, чрез което виждате и изучавате нови креативни светове и засилвате индивидуалната си интерпретация на реалността.” Темата върху, която ще трябва да разсъждавате и да напишете есе е свързана с визията ви за света и по-конкретно „Какви са реалностите, които очите ни приемат? И как тези реалности се филтрират през нашите лещи?” Готовите авторски текстове можете да подадете на официалния сайт www.prada.com/journal.  

Участниците следва да имат навършени 18 години, а името на победителя или победителите ще бъдат обявени на 31-ви декември тази година. Всеки един от тях ще получи награда от 5000 евро, а есетата ще бъдат публикувани в дигитална книга, която ще бъде достъпна отново на официалния сайт на марката. Крайният срок за подаване на текстове е до 18-ти юни. 

текст: Стефи Стоева

снимка: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ