Предколедни коктейли за добро настроение

x

Декември, бляскъв и празничен, винаги успява да ни плени в своята магия. Тази година стартираме Коледните партита в сърцето на София с покана от автора на „Пътеводителя на добрия вкус“ Станимира Янакиева. Нейната компания за ивенти SV избра две уникални локации – [K]oncept 7 и Koncept Beauty&Cafе, за да събере съмишленици, изповядващи френската философия за добър живот “savoir-vivre”.


 


За музикален фон се погрижи талантливата млада певица VIANNE. За да погъделичкат сетивата на своите приятели и партньори, домакините на събитието бяха подготвили специална селекция от продукти, козметика, процедури, дрехи и аксесоари, които могат да се намерят в концептуалните бутици на ул. Цар Калоян.
Инспирирани от Oh So Classic Cocktails в [K]oncept 7, за доброто настроениe се погрижи един от най-добрите миксолози в страната, приготвяйки два култови коктейла –  Old Fashioned и Manhattan с любимия ни Hennesy V.S.O.P.В Koncept Beauty&Cafе пък, домакините ни изкушиха с Espresso Baileys – също препоръчан от„Пътеводителя“.

В случай, че сте заинтригувани, от 2.12.21  наръчникът на Станимира Янакиева за стил и добър живот може да бъде закупен от двете концептуални пространства. „Пътеводителят“ е разделен на пет глави, които запознават читателите с насоките за лайфстайл през XXI век, както и показват пътя на авторката, нейната лична история и философия за живот.

Текст: Тереза Восканян

Снимки: Радослав Делийчев

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени