Прекрасната Kaia – 14-годишната дъщеря на Синди Кроуфорд със свое модно начало

x

13


Какви са нещата, с които едно момиче на 14 години може да се занимава? Да бъде дете, да се вълнува от истинските тийн проблеми като връстниците си? Да, разбира се! Но ако това 14-годишно момиче е дъщерята на Синди Кроуфорд, тя прави и още нещо – тръгва по стъпките на известната си майка. И един от вълнуващите ангажименти за Kaia Gerber (която между другото безкрайно много прилича на известната си майка), е чисто новата рекламна кампания на Chrome Hearts за пролет 2016.


7


Това е първият път, в който Kaia се снима в рекламна кампания. И това спокойно може да се смята за начало на една кариера в света на модата. И все пак, това не е първа изява за съвсем младата красавица. Едни от първите професионални кадри тя засне преди време за изданието на Карин Ройтфелд заедно с фотографа Bruce Weber. За рекламната кампания на Chrome Hearts тя позира пред Laurie Lynn Stark – съоснователка на модния бранд. А Kaia е внесла необходимия младежки дух – търсен ефект в кадрите.

Вижте още: Лили-Роуз Деп и Натали Портман ще изграят сестри в нов филм


4


„Такава привилегия беше да гледам как Kaia разцъфва по своему… Нашите семейства се познават отдавана и това беше емоционален момент за мен. Kaia е талантлива и наистина намира своя път в света на моделите“, разказва Laurie Lynn Stark. И въпреки че 14-годишната красавица безкрайно много прилича на майката си, изглежда сякаш тя има своя собствена отличителна харизма.


1


Снимките са правени в Ню Йорк на мястото, където се очаква да бъде открит следващия нов магазин на модната марка. Chrome Hearts е американски моден бранд, който се занимава с прадажба на облекла и аксесоари. Бутици на марката в Европа има само в Лондон и Париж.


5


8


332


1116


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Клaудия Шифър със собствена линия дрехи от кашмир

Последна рекламна кампания на Раф Симънс за Диор

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени