PRINGLES И CROCS – една (не)очаквана комбинация

x

За първи път в своята история „майсторите на вкуса“ – Pringles, навлизат в света на модата – с колекция, разработена заедно с лидера в създаването на ежедневни обувки, Crocs. В самия край на месец април 2024 г., те представят единствена по рода си колекция. Pringles x Crocs предлага на почитателите си по целия свят лимитирани модели, изработени в любимия на феновете стил, присъщ на Crocs. Колекцията включва и редица тематични Pringles Jibbitz™ – украшения, които могат да се използват за персонализиране на всеки чифт.



В България, Pringles x Crocs, присъства с два чифта от емблематичния модел на бранда – Classic Clogs. Основно място в дизайна и при двата заема „маскотът“, разпознаваем още като лого на Pringles. Мустаците му се явяват каишка, а лицето му присъства върху лимитираните украшения, част от колекцията. Обувките от чифтовете могат да се комбинират свободно, като всеки цвят символизира любим на потребителите вкус на Pringles. Червено-оранжевият модел е посветен на обичаните Pringles® Original и Pringles® Cheddar Cheese, а синьо-зелената комбинация – на  Pringles® Sour Cream & Onion и Pringles® Salt & Vinegar. Феновете могат да изберат стила си според любимите си вкусове.

„Това партньорство съчетава наситения с вкус свят на Pringles с емблематичния комфорт на Crocs. Развълнувани сме от възможността за съвместно партньорство, която ни позволява да създаваме нови и иновативни продукти, които да  развълнуват нашите фенове“, споделя Матиас Инфанте, заместник-председател на отдел „Глобални бранд партньорства“ в международния екип на Crocs.



„Изключително щастливи сме от начина, по който Crocs и Pringles се обединиха в своя творчески подход, който умело съчетава мода, вкус и хумор. Феновете не само в Северна Америка, но и по целия свят – в Европа, Азия и Южна Америка могат да се насладят на тази колекция“, каза Дейвид Лий, старши глобален директор на отдел „Лицензиране на продажби и култура“ в Kellanova (част от чието портфолио е и Pringles).

Продуктите, част от лимитираната колекция Pringles x Crocs, вече са достъпни за любителите на комфортните обувки у нас. Те могат да ги разгледат и закупят от специалната страница в официалния уебсайт на Crocs. Ексклузивните чифтове са лимитиран брой и ще бъдат налични до изчерпване на количествата.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени