20 години семейно щастие – Честито, семейство Бекъм!

x

Двойките на Холивуд непрекъснато се събират и разделят. После пак се събират! Създават деца, осиновяват деца, ходят на екзотични ваканции, делят имоти… Или пък заживяват с някого другиго. Сложно е! Има обаче една известна двойка с още по-известна фамилия, която не просто успява да съхрани красотата на взаимоотношенията си, но го прави и с много стил и индивидуалност. Те са Виктория и Дейвид Бекъм, добре познати, много влюбени и вече с цели 20 години опит в семейния живот! Да, и ние се изненадахме, че е минало толкова много време от емблематичната сватбена снимка на Виктория, Дейвид и бебе Бруклин, но е факт –  в четвъртък семейство Бекъм отбеляза своята порцеланова годишнина!


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от TheMVTO (@themvto) на


Всичко започва в средата на 90-те години, през 1998 година, ако трябва да бъдем конкретни. Той е футболист на „Манчестър Юнайтед”, тя – вокалистка в небезизвестната момичешка група „Спайс Гърлс”, запознават се на едно петъчно парти и… се влюбват, естествено. Година по-късно се случва и така очакваното събитие – сватбата. Датата е 4-ти юли, мястото – Лътрелстаун близо до Дъблин в Ирландия, гостите очаквано са стотици, той е в бяло, тя е в бяло… и всичко е приказно. А някъде там, в цялата тази приказност спи спокойно и най-важният гост на сватбата им – техният 4-месечен първороден син Бруклин.

Какво следва след това? Ами деца, разбира се! Виктория роди Ромео през 2002 г., Круз през 2005 г.  и дългоочакваната от татко Дейвид дъщеря –  Харпър  през 2011 г. Истинско щастие, умножено по четири! Или пък по шест, като включим мама и татко Бекъм, към великолепната детска четворка!


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на


Между щастието да прегръщат и отглеждат децата си, Виктория и Дейвид редуват още трудности, скандали, обвинения в изневери, папарашки снимки, хипотези за раздели, почти осъществен развод, слухове за проблеми с алкохола. Все неща, след които да си помислим – това е краят! Това обаче не само не е краят за семейство Бекъм. Те устояват на различните изпитания, както се очаква да се случи с едно наистина силно семейство, което пък на свой ред ги превръща в пример за подражание на много хора. Двамата твърдят, че са правили много грешки по време на семейния си живот до момента, но никога не са изпитвали колебание по отношение на чувствата си един към друг и са поставяли винаги семейното щастие на пиедестал.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от davidbeckham7237 (@davidbeckham7237) на


Ние не се съмняваме в това, защото всеки по-наблюдателен ще открие, че на всяко модно ревю на Виктория на първия ред винаги едно и също място е заето. От Дейвид, разбира се! И обратното – Виктория винаги е имала резервирано централно място на най-челните футболни скамейки, докато господин Бекъм бе активен професионален спортист. „Е, какво толкова” – ще си кажете! „Правят го заради всичките фотоапарати и камери, които са непрекъснато насочени към тях!”. Може би има доза истина и в това, но все пак се съмняваме да е само показност… Има нещо в погледите на тези двамата, когато застанат един до друг, което не може да бъде нито демонстрирано насила, нито успешно прикрито. Нарича се Любов! Вече 20- годишна…


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът невинаги е скучен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ