Татяна Лолова към силните жени: Запазете си психиката

x


Успехът си отива след всяко представление, той е здравето и семейството вкъщи, надеждата за по-добро, блаженството след добре свършена работа, казват 7-те дами на сцената на She’s The One

 „Запазете си психиката, защото тя е важна. Ако останете само физика без психика, на финала ще сте просто нищо. Светът е хубаво място и ние няма как да не опитаме този живот.“  Голямата актриса Татяна Лолова отправи тези думи към гостите на She’s The One – събитието на Dir.bg, което събра на една сцена историите на успеха на 7 жени от различни сфери.

Тук сме 7 The One, обърна се Лолова към дамите, поканени във формата – ТВ-водещата Десислава Стоянова ,  Биляна Савова – основател фондация „Мога Сам“, писателката Здравка Евтимова, първата българка, изкачила Еверест адв. Петя Колчева, специалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева и изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.

„От раждането се опирам на комедията и съм длъжна да се усмихвам заради хората. Преживяваме тягостен период, но човечеството е преживявало много по-страшни пандемии – чума, война, глад“, каза Татяна Лолова и още веднъж подчерта ролята на запазената си марка – усмивката. „Аз успехът не го меря – той си отива всяка вечер, с всяко представление, успехът не се складира някъде. Важен е контактът с публиката“, допълни голямата актриса.

„Бих искала да бъда успяваща, а не успяла жена. Не трябва да гледаме на успеха като на последна гара“, обясни и едно от най-харесваните ТВ-лица – водещата на  предаването „Преди обед“ Десислава Стоянова.

Писателката Здравка Евтимова, която влезе в американските учебници по литература с разказа си „Кръв от къртица“ очаква с любопитство екранизацията му, след като преди дни беше обявено, че по него ще бъде сниман филм. „Този разказ е написан преди 30 години в труден за мен момент и ми помогна да се измъкна от нещо недобро. Успехът обаче е да имаш стабилно здраве вкъщи. Когато това го има, нищо друго не е пречка. Онова, което си направил трябва да говори повече от думите“, каза още писателката, която със своите думи в разкази предизвика хиляди българи отново да четат родни автори.

„Върнах се да работя в България, защото тук съм щастлива. Ние тук живеем хубаво, колкото и да не им се вярва на хората. Откривам успеха у дома, в семейството си“, разказа и д-р Кристина Чачева. „Не си мислете, че лекарите сваляме престилката след работа и преставаме да мислим за пациентите си. Това взима енергия, но трябва да имаш и начин да балансираш“.

„Надежда вижда надежда в битката срещу насилието над жени и неслучайно се казва така. Това е обществен проблем, в който трябва да участваме всички“, призова и изпълнителният директор на Българския фонд за жените Надежда Дерменджиева,  за която защитата на правата е кауза 24/7.

Пътят към Еверест и успеха всъщност се подчинява на едни и същи закони, смята адв. Петя Колчева, първата българка покорила най-високия връх на планетата. „Ако спазваш протокола и правиш това, което се изисква – нищо не е опасно. Отнася се както за битката с COVID-19, така и за алпинизма. Не амбицията, а любовта трябва да води към успеха“.

„Личната увереност, че можеш да се справиш с всяка ситуация, колкото и тежка да е и винаги да имаш план за действие в нея – това помага много срещу страха“  , обясни и Биляна Савова. Основателят на фондация „Мога Сам“,  която години наред дава подкрепа на пациенти с множествена склероза, не спира да си повтаря и древно индийско правило.

„Всичко завършва добре, а ако не е добре – това не му е краят“.

От днес изключителните истории на 7-те дами ще бъдат публикувани в информационния портал Dir.bg, който за втора поредна година дава трибуна на личности, които има какво да разкажат за успеха в различни професионални сфери.Текст и снимки: ПР

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пуловерът е най-добрият приятел на неделната ни разходка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ