„Училище без граници“ с BIODERMA

x


От 2017 година болничните училища в страната са закрити. Тема, за която се говори малко. Сякаш предпочитаме да се залъгваме, че всичко е наред и че проблем не съществува. А всяка година стотици деца се разболяват от онкохематологично заболяване и започват най-голямата битка – тази за живота си. Битка, която никой не трябва да води. Още по-малко децата. И докато често смитаме проблемите под килима, днес е важно да застанем очи в очи с онова, за което някак отказваме да говорим.BIODERMA застава зад каузата „Училище без граници“ и благодарение на кампанията „Заедно сме“, успешно развивана от години, ще дари 10% от печалбата от продажбите на слънцезащитни продукти PHOTODERM. А всички средства ще отидат за Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ за учебната 2018/2019 година. Понякога доброто е на крачка разстояние, а това, което се иска от нас, е съвсем малко. В слънчевите дни и летния сезон, които предстоят, се грижим по-внимателно за кожата си. Използваме нужната козметика за слънцезащита и знаем добре, че не трябва да излизаме без фактор. Грижейки се за себе си, имаме възможността да се погрижим и за другите. При това за най-малките, най-невинните и най-беззащитните.

„Заедно сме в училище без граници“ ще даде шанс на децата болни от рак да продължат учебния процес по време на лечението си, ще им помогне в усвояването на учебния материал и в успешното представяне на изпитите за завършване на учебната година. Проектът ще обхване над 100 деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” – София, УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив и УМБАЛ „Св. Марина” – Варна, за учебната 2018/2019 година.

Каузата може да бъде подкрепена и на сайта www.zaednosme.org, където може да се направи директно дарение към банковата сметка на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. Отнема толкова малко време, а е от толкова голямо значение! Именно нуждата и правото на всички деца да получават знания вдъхновява и очарователната актриса Ирмена Чичикова, която е посланик на кампанията. Вярваме, че малкото отделено време и любовта, която изпращаме към децата, наистина може да промени съдбите им. Защото всички те заслужават нормални условия, среда, приятели, право на знание. И на живот. А заедно можем да им ги осигурим. Докато извършваме нещо толкова простичко като приготовлението на кожата ни за слънчевите лъчи. Децата също имат право на тях! 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени