Виктория Бекъм не присъства на откриването на първия си магазин

x

 

 

 


 

Виктория Бекъм откри първия си монобранд магазин. Той се намира в Лондон, на известната улица Dover Street. В четвъртък сутринта събитието събра няколко десетки души, които имаха честта да стъпят първи в него. Магазинът е на три етажа и е оформен повече като галерийно пространство, отколкото като търговски обект. Виктория Бекъм работи по проекта цели две години, защото тя беше насочила фокуса си не само към дрехите, които ще се предлагат в него, а и върху интериора, който тя твърди, че е уникален по рода си.

 


 

 

 

 


 

Стените на магазина са от тъмна, огледална повърхност, стълбите буквално са полирани, а дрехите висят от тавана, закачени на вериги или са позиционирани по специални закачалки. За аксесоарите и обувките са проектирани рафтове, които показват луксозните и доста скъпи артикули като в музей.

 


 

 

 

 


 

Това е първият магазин, в който ще се предлагат единствено продукти с едноименната марка на дизайнерката. Виктория създаде своя бранд през 2008 година, а събитието от тази седмица се оказа кулминацията относно начина, по който се продават артикулите. До сега това се случваше онлайн или в споделени бутици в големите търговски центрове. За интериора и дизайна на магазина се е погрижил архитекта Farshid Moussavi, чиято работа отразява и стила на дизайнерката да работи с геометрични форми в своите дизайнерски концепции.

 


 

 

 

 


 

Интересен факт е, че в магазина няма каси. Всички поръчки се осъществяват посредством таблети iPad. На витрината на магазина няма да видите нито един манекен. Дейвид Бекъм посрещна гостите на събитието, защото съпругата му бе на неотложно посещение на генералната асамблея на Обединените нации в Ню Йорк. С или без Виктория в него, магазинът на Dover Street обаче е първото нещо, което ще посетим при следващата си модна разходка в Лондон.

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

Кара Делевин и YSL „запалиха” първите коледни светлини

Натали Портман е лицето на новата линия на Dior Rouge Baume

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ