За поезията на Pomellato

x


Обичаме скритите бижута на всеки град. Изненадата и широко отворените очи, когато попаднем на нещо красиво в миг, в който не сме очаквали. Сърцето затуптява по-силно, сетивата се изострят, красотата е на пиедестал. Нейният софийски адрес е бутик LA TIARA, където се крие един бляскав остров на добрия вкус, италианската прецизност и изключителна елегантност. Щастливи сме, че италианският бижутерски бранд Pomellato разпери широко криле и кацна при нас.Любовта между създадения в Милано бранд Pomellato и жените е взаимна. Безкрайно красивите и прецизно изработени бижута красят ръцете на фини, но в същото време силни дами. С времето Pomellato и неговият създател Pino Rabolini съумяват да създадат микро общество от изключителни жени, обединени от чувството си за красота, стил, любов и внимание към детайла. Защото вкусът е нещо, което трябва да се възпитава по възможно най-деликатен начин. Pomellato е най-добрият приятел на всички онези истински магьосници на вечността.При бижутата, създадени в сърцето на Милано и с душа, пълна с вдъхновение, не съществува преходност. Те успяват да сложат на пауза безкрайността и да интегрират тенденциите със собствен характер, с цветен и много запомнящ се почерк. Бижутата са онова, което слагаме и сваляме с най-голямо внимание. 

Те са най-близко до кожата, до сърцето, до онова, което ни кара да затаим дъх. Затова и цветните камъни, запазена марка на Pomellato, са обли, гладки, подбрани специално, пълни със светлина, с емоция. 
Бижутата на Pomellato са като поезия. За смелите и романтичните, за различните, за онези, които обичат нощите, но препускат през дните като вятъра, за страстните, отдадените, мечтателите. За необичайните. За безкрайните лета, в който пръстите ни най-добре да докосват пясък и бижу от колекцията Capri, в комбинация. Или за онези, които са решили да се наградят с най-голямата гордост на Pomellato, Nudo. Абсолютното превъплъщение на всичко, което марката иска да ни разкаже. Ексклузивност, блясък, неустоима форма и грабващи цветове.

Вдъхновението живее на ул. Цар Калоян 7, в корнера на Pomellato в бутик LA TIARA


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Pomelatto

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник е ден за нови тенденции!

Ако сте пропуснали
Най-четени