6+1 шопинг апликации за лесно онлайн пазаруване

x

landscape-1443556228-hbz-mfw-ss16-street-style-day-3-13


Във века на мобилните технологии, в който живеем, всичко е на върха на пръстите ни – от насрочването на разходка в парка с домашния любимец до сто и една идеи за  прически (само с един клик върху дисплея на смартфона). Открихме 7 мобилни  апликации, които със сигурност ще ви подпомогнат в лова на съкровища, наречен  шопинг: веднага щом научим най-горещите тенденции за сезона, най-бързият начин да се сдобием с желаните дрехи и аксесоари е през телефона.


shopping-apps_wish


Wish

Перфектна апликация за ловци на сделки. Предлага удивителни предложения с формат и дизайн на Pinterest. Събирате идеи за стайлинг и пестите пари – хм, сещате ли се за нещо по-добро? Апликацията разполага и със смарт филтър за пазаруване, който оптимизира шопинг находките въз основа на това, което сте добавили в Списъка с желания.


shopping-apps_wanelo-3


Wanelo

Фаворит на модните редактори и феновете на онлайн пазаруването, апликацията Wanelo носи лекотата на Pinterest дъските и директно добавя снимки към шопинг листа ти. Независимо дали купувате стоки през тази апликация или само персонализирате дъски с продукти, апликацията бързо и лесно слага отметки за „по-късно”.


shopping-apps_tictail-


Tictail

Ако търсите нещо различно от обикновените джунджурийки, Tictail е точно за вас. Купувачите могат да открият необикновени стоки от нови и утвърдени модни дизайнери, а артистите могат да създадат профили на марката си и да се свързват директно с клиентите си.


shopping-apps_stylect


Stylect

Тази апликация е раят на пазаруващите обувки. Просто задръжте и плъзнете надясно чифта обувки, който харесвате, или ги върнете обратно, ако размислите. Потърсете перфектния си чифт като разгледате творбите на повече от 60 000 дизайнера, сред които Louboutin, Louis Vuitton и Nike. Апликацията ще улесни избора ви с помощта на филтрите: категории, номер на обувките и цена.


shopping-apps_spring


Spring

Момичета, запалени по модата, започнаха да свалят тази апликация още с пускането й на пазара. Защото тя е истински рай за всеки пристрастен към пазаруването. От галерия, вдъхновена от Instagram до модни фотосесии, тук ще откриете цяла съкровищница от неща, за които дори не сте и подозирали, че ви трябват. Апликацията носи името на известния търговски център в Ню Йорк Spring St. и ви позволява да разглеждате известни магазини, да откривате слабо известни дизайнери и да прегледате най-новите снимки на модните блогъри и звезди от улицата.


shopping-apps_rent-the-runway


Rent the Runway

Мобилната апликация, която ви спестява пари за дрехи като наемате тоалети за гала вечери и специални събития. Ако в последния момент търсите официална рокля, Rent the Runway е вашият спасител. Ако случайно възникнат усложнения по пътя, дистанционното обслужване на клиенти ще е изключително полезно.


shedd


Shedd

Българската платформа за модни ентусиасти, дизайнери и малки бизнеси, където всички могат да публикуват за продажба или да откриват уникални, оригинални, вълнуващи и интересни модни продукти и аксесоари.

Платформата помага на млади дизайнери, предприемачи и запалени по модата потребители да продадат своите дрехи, обувки и модни аксесоари. На показ се изваждат и уникати с високо качество, които са закупени, но стоят неизползвани от своите собственици.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

ЗА ИЗКУСТВОТО, МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И APPLE

НАЙ-ДОБРИТЕ МОДНИ ИЗЛОЖБИ НА 2016 Г.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Време ли е вече за пуловери? За щастие – не, но това не пречи да ги още…

Ако сте пропуснали
Най-четени