Акценти от Седмицата на модата в Париж

x

Париж винаги е бил отправна точка, когато става дума за стил, класа, шик. Бреговете на Сена са най-добрия моден подиум, а глезените на парижанките сякаш са най-тънките на света. Няма защо да крием, че Седмицата на модата в Париж беше най-вълнуващата. Не само заради страхотното шоу на CHANEL, но и заради припомнянето, че когато модата се поднася на публиката, опаковката трябва да бъде елегантна и добре премислена. Защото блясъкът става излишен в момента, в който е навсякъде. И изключително ценен там, където се появява рядко, само като акцент. И докато си мечтаем да се превърнем в истински френски момичета, разглеждаме и най-доброто от ревютата по време на модната седмица в Париж. Стартираме с HERMÈS!

HERMÈS
Поредна доза стил, класа и изключително внимание към детайла. Преобладаващите земни цветове само правят силуета по-изчистен и придават усещане за лукс и покана за многобройни пътешествия. Прекрасна колекция, от която определено можем да откраднем много идеи. Като например носенето на бяло с бяло и комбинирането му с различни нюанси! Доста хитро и елегантно.

VALENTINO

Според нас Valentino направи истинско нововъведение в модата. Брандът показа нещо подобно на casual couture, ако можем да го наречем така. Дълги, елегантни и на пръв поглед официални рокли, които обаче са поднесени по най-приятния и небрежен начин. Без високи обувки, без тесни силуети, с много акцентиращи аксесоари (като златните обици), пуснати коси и огромни, неконтролируеми обеми на аутфитите. Залагаме на много черно и много бяло в равни дози. Допада ни, определено!


Текст: Теа Николова

Снимки: Elle, Vogue, InStyle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени