Balmain за вечен френски шик

x

Колекциите на Balmain често предизвикват всякакви реакции. Свикнали сме с това от години, а тазгодишното шоу по време на котюрната седмица на модата не беше изключение. Преди време от модната къща съобщиха, че ще се обърнат и ще таргетират т.нар. Инстаграм поколение.

Е, котюрната колекция беше изключение. Пищни тоалети, игри на контрасти, изключителни материи, различни и необичайни обеми, вплитащи се в най-различни форми. Аутфитите са насочени към смелите жени, онези, които не се притесняват да надникнат в бъдещето, да се потопят в неокласицизъм и гордо да носят буквата „B“ на кръгли, огромни гривни или като част от аутфита.

В колекцията определено имаше театрално влияние, с нотка френски шик, а вдъхновението сякаш идваше директно от луксозните ретро партита в Париж.

Няма как да пропуснем и необичайните аксесоари, асиметричните шапки и очилата с бял кант. Когато питат Оливър Ростинг коя е жената на Balmain, той с типичното си особено чувство за хумор отговаря, че все още я търси.

Ние я открихме някъде в красивите френски апартаменти с високи тавани, големи прозорци и изключителни картини. Точно там, облегната на някой луксозен стол, смело кръстосала крака, облечена в приказките на Balmain.
Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от CHLOÉ

Чанта от CHLOÉ Може да купите от тук  

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

,,Доброто начало е наполовина свършена работа“ – Платон

Ако сте пропуснали
Най-четени