Balmain за вечен френски шик

x

Колекциите на Balmain често предизвикват всякакви реакции. Свикнали сме с това от години, а тазгодишното шоу по време на котюрната седмица на модата не беше изключение. Преди време от модната къща съобщиха, че ще се обърнат и ще таргетират т.нар. Инстаграм поколение.

Е, котюрната колекция беше изключение. Пищни тоалети, игри на контрасти, изключителни материи, различни и необичайни обеми, вплитащи се в най-различни форми. Аутфитите са насочени към смелите жени, онези, които не се притесняват да надникнат в бъдещето, да се потопят в неокласицизъм и гордо да носят буквата „B“ на кръгли, огромни гривни или като част от аутфита.

В колекцията определено имаше театрално влияние, с нотка френски шик, а вдъхновението сякаш идваше директно от луксозните ретро партита в Париж.

Няма как да пропуснем и необичайните аксесоари, асиметричните шапки и очилата с бял кант. Когато питат Оливър Ростинг коя е жената на Balmain, той с типичното си особено чувство за хумор отговаря, че все още я търси.

Ние я открихме някъде в красивите френски апартаменти с високи тавани, големи прозорци и изключителни картини. Точно там, облегната на някой луксозен стол, смело кръстосала крака, облечена в приказките на Balmain.
Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Никога не сме прекалено заети, да изглеждаме зашеметяващо!

Ако сте пропуснали
Най-четени