Да бъдеш Анна Уинтър: 7 аутфита за 7 дни

x


Една дума може да опише стила на Анна Уинтър: Последователен. Да, тя е един модните диктатори, които имат свой уникален почерк в начина си на обличане, който през годините е останал разпознаваем, никога скучен и винаги обвързан с големите модни имена. Анна сама по себе си е бранд и след споменаването на името й, няма нужда от обяснения. Имайки предвид, че цяла една индустрия я припознава като „богиня“, няма кака да пропуснем няколко ключови нейни аутфита, при това точно днес, на рождения й ден. Признаваме, че понякога я намираме за твърде консервативна и трудно се припознаваме във вкуса й. Но не можем да отречем едно – всичко, което облече, е премерено до най-малкия детайл. Няма какво да се отнеме. А съвършенството, казват, се постига точно тогава, когато всичко си е на мястото.Днес главната редакторка на Vogue става на цели 68 години. Повече от половин век перфектен и последователен стил. Анна попада в модната индустрия още през тийнейджърските си години. Имала е достатъчно време, за да построи не само своята кариера между Лондон и Ню Йорк, а да изгради своя имидж според каноните на модата, буквално като по учебник, който самата тя пише.

Модният преход от началото до днес при нея се случва плавно, преживява много трансформации. В последните десет години тя почти никога не се е появявала с панталони например, а ретро модата умее да пречупва през призмата на най-актуалните тенденции. Както никой друг.Типичната визия, с която се появява на публични места, е рокля с дължина до коляното или малко под него, пристегната в кръста, с консервативно деколте, често украсено със забележително бижу за акцент. Макар че може да има всяка рокля от всяка колекция, Анна честно облича тоалетите си повече от веднъж, което прави Желязната Лейди на модата по-симпатична. Стилът й в никакъв случай не може да бъде наречен скучен, напротив, много пъти роклите й будят интерес заради причудливите им форми или принтове. Това най-често се случва на официалните събития, които позволяват подобни модни отклонения от нейна страна.Понякога ни е трудно да повярваме, че тя е човек като всички нас. Наистина ли се буди в такъв безупречен вид? Перфектната ѝ визия се е превърнала в отличителна нейна черта също и заради допълнителните акценти към всяка визия – прическа каре, тъмни очила, обувки със средно висок ток, които никога не са на платформа и най-често са с марка Manolo Blahnik. Анна е най-голям фен на марките Prada, Carolina Herrera, Oscar de la Renta и Chanel.

И в днешния празничен ден за Анна Уинтър, избираме любима снимка на жената, която рядко се усмихва. Тя е с нашето момче Григор Димитров. Каква хубава прегръдка!Текст: Fashion Inside

Снимки: Bloglovin, Collagevintage.com, Stockholm-streetstyle.com, Press

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Съмнението е убиец. Просто трябва да знаеш кой си и за какво се бориш.

Ако сте пропуснали
Най-четени