Да сверим модните часовници с Fendi

x

 


Името Fendi свързваме с представата ни за облагороден италиански лукс, който буквално безсрамно ни увлича в мечти за богатство и охолен живот. Това, което през 1925 година е започнало като малък семеен бизнес днес е модна империя с магазини, пръснати по целия свят. Иновативните решения на марката всеки път очароват и изумяват модната индустрия. Логото, което се припознава като символ за качество е създадено от самия Карл Лагерфелд, който и до днес обслужва италианската марка с дизайнерския си капацитет и възможности. 

 


 

 


Последната колекция, в която надникнахте още миналата седмица, когато ви показахме чифт неустоими обувки е геометрично ориентирана, отново супер луксозна и се оказа, че няма как да сверим модните се часовници без да сме видели какво се случва от глезена нагоре. Сега, когато погледът ни започна да се движи по силуетите на моделите забелязахме много причини да харесваме безкрайно пролетта на Fendi, основната обаче е color blocking похватът използван от дизайнерите. Разпознахме го лесно, заради геометрията, 3D ефектите на принтовете, контраста между цветовете и правите пресечни линии между цветовете. 

 


 

 


Когато говорим за италианската луксозна марка няма как да пропуснем присъствието на чантите, в които сме влюбени. Тази година отново си спомняме за трите култови модела на марката носещи имената Baguette, Peekaboo, 2Jours, които непрестанно виждахме във филми като „Сексът и градът”, в ръцете на градските момичета от столиците на модата, а и не само. Този път десените са променени, формите запазени и е въведено още едно ново начало – кубчето на рубик в дамските ръце вместо стандартен клъч. 

 


 

 


Ако още имате съмнения дали миналогодишните ви геометрични придобивки ще бъдат актуални и сега, то може да спрете да се съмнявате и дори да повторите с подобни покупки отново. И ви подканваме да забравите за черните дамски чанти, защото те отдавна загубиха позиции в модните среди, доверете се на цветовото разнообразие и избягвайте лошото настроение и остарелите разбирания.

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черна рокля от MATICEVSKI

Черна рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Панталон от BOTTEGA VENETA

Панталон от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MONCLER

Дълъг елек от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от SAINT LAURENT

Пуловер от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В предпоследния ден от работната седмица се питаме дали има време, което може да попречи на още…

Ако сте пропуснали
Най-четени