Градско, тъмно и мъжко – това синьо е новото черно

x


Градско синьо, униформено синьо, синьото на полунощ… представихте ли си вече един от най-удобните цветове на есента и зимата – тъмносиньото? Освен удобство, от него може да очаквате много добри комбинации с почти всички цветове и кройки. Съчетано с тъмночервено по примера на Hermes според нас остава един от най-добрите примери за това. То е хит за сезона и напълно подходящо и заслужено бихме могли да заменим вечното черно с него.
Този нюанс става известен, благодарение на Британската кралска флота, след което успешно е адаптиран към нуждите на модната индустрия. Употребата му не крие рискове, защото е универсален цвят, който позволява заемки от мъжките кройки, придава характер на градската жена и може да се носи от глава до пети.
Тъмносиньото в градски кройки видяхме при много модни имена, някои от които Chloe, Celine, Calvin Klein и Hermes. С привнесеното утилитарно звучене на тоалетите, можем за малко да забравим за куклите Барби и бонбонените цветове, за да посрещнем силните жени на сезона.
Има и още нещо, което ни кара да обичаме този нюанс на синьото още повече. Факт е, че без да полагаме допълнителни усилия, с него много лесно се усвоява и парижкия градски стил. А да изглеждаме готови за разходка покрай Сена си е достатъчна причина да обиколим магазините с френски имена на родния пазар още сега, за да си потърсим ново палто, нов пуловер или абсолютно всичко наведнъж.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и розово – една дръзка цветова комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ