Месецът на блясъка

x


Декември е месец, посветен на партита, настроение и красота. Обикновено сме свикнали винаги да отлагаме обличането на точно онази рокля или пък на блестящата пола, която винаги крием в гардероба, защото сега не е моментът. Е, време е да се научим, че блясъкът и пайетите могат да открият място и в стрийт стайла.Обикновено такива дрехи се превръщат и в основен акцент на аутфита. Затова избягвайте са носите повече от един акцент с тези елементи. Нека останалото облекло да бъде в монохромни тонове. За предпочитане е да не комбинирате блестящи дрехи с ярки цветове, защото границата между кича и естетиката тук е доста тънка и лесно може да се прескочи.

Разбира се, да се носят пайети не е нищо ново, но тук не говорим за официални, тип червен килим, рокли, например. Напротив. Говорим за онзи момент сутрин прег огледалото, когато искамее да добавим малко блясък към ежедневния ни вид. Независимо дали това ще бъде яке с пайети, пола с пайети или топ с малко блещукане.Това е тренд, който все повече ще срещаме по улиците, не само в клубовете. Добавянето на блясък в облеклото е един от добрите начини да бъдем секси, шик и много, много лежерни едновременно. Сякаш сме излезли от парти, минали сме набързо през вкъщи, пазим нощни тайни, а в същото време изглеждаме безупречно. Хитър трик, който властва в стрийт стайла все повече. Съчетаваме пайетите с джинси, обикновена бяла тениска, топ, пуловер. С каквото ни хрумне. Резултатите са повече от успешни, самочувствието ни е вдигнато, а погледите на всички минувачи са приковани.

А и в месеца на безкрайния празник и в бързите дни, които понякога са едно цяло с вечерта и границата между ден и нощ избледнява все повече…една от хитростите е да изберем аутфит, който да е адекватен както на дневна светлина, така и нощем. Когато се случват чудеса.


Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Имате ли си любим десен? Ако не, то карето няма нищо против да стане такъв!

Ако сте пропуснали
Най-четени