Обувките на есента: една почти невъзможна еклектика

x

 

 


Бихме ли могли да подминем есенните обувки с лекота? Не! Бихме ли могли да им устоим? Може би да, може би не! Бихме ли ги категоризирали като привличащи вниманието? Категорично – да! Обувките от първия ни есенен подбор са всичко друго, но не и банални, обикновени и безинтересни. 

 


 

 


Интересно е, че дизайнерите за пореден път насочват вниманието ни не само към обувката като цяло, а към детайлите и откриването на нови форми. Отново виждаме дамски крак повдигнат на пиедестал – задължителен ток, който може да е тънък или дебел. Присъствието на цветовете също е от значение за тази есенна еклектика. 

 


 

 


В моделите откриваме много блясък и може би мъничко кич, но това не ни кара да отвръщаме поглед от тез малки скулптури, готови да попаднат дори и в нашите гардероби. Харесваме ги, защото показват нови гледни точки, но не в невъзможен за носене вариант, а подходящи за стила на жената, която ще ги обуе, за да излезе с тях в   градски условия. Разбира се, те са предназначени за дами, които откриват в модата страст и вълшебство. 

 


 

 


Моделите на Dolce and Gabbana са издържани в унисон с цялата им есенно-зимна приказка вдъхновена от древна Византия. „Кривият“ ток при Dior напълно съвпада с цялостната концепция на колекцията, която въпреки, че е pret-a-porter е създадена с намек за кутюр. Закодираните послания на тези обувки можем да превърнем в свои тайни и никога да не спираме да се оглеждаме за невъзможната модна еклектика по пътя към есента.

текст: Стефи Стоева

снимки: Рress

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята – универсално оръжие и за офис, и за почивка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ