Обувките на есента: една почти невъзможна еклектика

x

 

 


Бихме ли могли да подминем есенните обувки с лекота? Не! Бихме ли могли да им устоим? Може би да, може би не! Бихме ли ги категоризирали като привличащи вниманието? Категорично – да! Обувките от първия ни есенен подбор са всичко друго, но не и банални, обикновени и безинтересни. 

 


 

 


Интересно е, че дизайнерите за пореден път насочват вниманието ни не само към обувката като цяло, а към детайлите и откриването на нови форми. Отново виждаме дамски крак повдигнат на пиедестал – задължителен ток, който може да е тънък или дебел. Присъствието на цветовете също е от значение за тази есенна еклектика. 

 


 

 


В моделите откриваме много блясък и може би мъничко кич, но това не ни кара да отвръщаме поглед от тез малки скулптури, готови да попаднат дори и в нашите гардероби. Харесваме ги, защото показват нови гледни точки, но не в невъзможен за носене вариант, а подходящи за стила на жената, която ще ги обуе, за да излезе с тях в   градски условия. Разбира се, те са предназначени за дами, които откриват в модата страст и вълшебство. 

 


 

 


Моделите на Dolce and Gabbana са издържани в унисон с цялата им есенно-зимна приказка вдъхновена от древна Византия. „Кривият“ ток при Dior напълно съвпада с цялостната концепция на колекцията, която въпреки, че е pret-a-porter е създадена с намек за кутюр. Закодираните послания на тези обувки можем да превърнем в свои тайни и никога да не спираме да се оглеждаме за невъзможната модна еклектика по пътя към есента.

текст: Стефи Стоева

снимки: Рress

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ