По следите на зимата – ботуши до бедрата

x

 


Притаявате ли дъх поне няколко пъти на ден, провокирани от нещо красиво, различно или нетипично? Ето ви още един повод – ботушите на модна къща Emilio Pucci – още топли, съвсем горещи и невероятно секси, взети от модния подиум в Милано и попаднали точно където трябва, а именно в списъците ни за неделен шопинг. И нищо, че вече е пролет, нищо че официално спираме да се интересуваме от зимата, това, което ни вълнува е вдъхновението и модата, а за тях няма сезон и винаги е подходящо да ги изучаваме, дали под формата на мини рокли или макси високи ботуши… А на ревюто на дизайнера Питър Дандас видяхме и двете.

 


 

 


Това, което самият той споделя на широката публика е, че е потърсил вдъхновението си в края на 60-те и началото на 70-те години, и го е открил в рок богините от онова време като Анита Паленберг и Брит Екланд. Резултатът е категоричен и особено привлекателен. Изобилието от мини дължини е компенсирано именно с високите почти до края на бедрото велурени ботуши, които на всичко отгоре са на платформа и ток. 

 


 

 


И ако нямаше снимки, със сигурност вие бихте помислили визията за вулгарна или несполучлива, но тя не е нито едното нито другото. Предизвикателна голота има, но варира в позволените от 3 до 10 сантиметра, които така или иначе бихте показали през лятото без свян.

 


 

 


Тенденцията, ботушите за следващата зима да бъдат с височина над коляното бе първата, която забелязахме от изминалите модни седмици и възнамеряваме да стартираме пролетта с покупка на един подходящ зимен чифт още сега. Бихте могли да ги намерите на намаление от стари колекции на познатите ви и достъпни марки, а с подобни съкровища зимата не изглежда страшна и ще имаме едно добро оправдание за нетърпението си тя да се завърне отново. 

 


 

 


 

Така че, мнението ни е категорично – високите велурени ботуши на Emilio Pucci са абсолютен обект на желание сега през пролетта, за идната зима или когато и да е, дори да нямаше сезони.

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от TOD’S

Боти от TOD’S Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна рокля от ALEXANDER MCQUEEN

Черна рокля от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир от VINCE

Пуловер от кашмир от VINCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от FENDI

Рокля от FENDI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Светли цветове за мрачни дни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ