През есен/зима 2019 ще носим света на раменете си

x

Рецепти за градски стил директно от Париж и Louis Vuitton

2 килограма деним и около 200 грама пайети; килограм и половина каре и два райе; ретро флорални мотиви на око; ярки цветове на вкус; чаша и половина червено и черно; 2 до 3 лъжички сиво и поне литър синьо… Миксирайте смело, разбъркайте  добре и консумирайте без ограничения, но задължително с усмивка и добро настроение!

Не, това не е рецепта от тефтера на баба или майка ви. Това са съставките на новата есенно- зимна колекция на Louis Vuitton, която е толкова цветна, че определено не влиза в стандарта „зимна“.Известната преди най-вече с куфарите и чантите си марка Louis Vuitton от години представя изключително пищни дефилета, в които чантите са само аксесоари, а погледът е съсредоточен върху новите предложения за дрехи.

Дизайнерът Nicolas Ghesquière, който подготвя колекциите дамска мода, придава много футуристичен вид на облеклата, откакто пое отговорния пост през 2014 година.Новото вдъхновение на Ghesquière е свързано с една от най-характерните и емблематични сгради за Париж – Beaubourg или по-позната още като Centre Pompidou. Идеята на дизайнера е била да представи стила на обличане в квартала около неговата вдъхновяваща локация, съчетавайки парижкия шик с градското облекло.Творейки в коренно различни посоки, Nicolas Ghesquière изгражда новата колекция с помощта на строги линии, изискани силуети, неповторима изработка, смайващо сложна конструктивност и деликатни детайли.

Колекцията е пречупена през призмата на 80-те години на миналия век и това се проявява в широките и строги рамене, силно подчертаната талия и издължения силует, които придават на моделите много стилен, но и определено различен вид.Колкото до цветове, талантливият дизайнер е потопил колекцията си в мистичните и дълбоки сиви, черни, мастилено сини и бургундско червени тонове. Всички доминантни бели, червени, зелени и жълти отенъци пък са се разлели в абстрактни и флорални щампи.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, слънце и добро настроение е всичко, от което имаме нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени