През есен/зима 2019 ще носим света на раменете си

x

Рецепти за градски стил директно от Париж и Louis Vuitton

2 килограма деним и около 200 грама пайети; килограм и половина каре и два райе; ретро флорални мотиви на око; ярки цветове на вкус; чаша и половина червено и черно; 2 до 3 лъжички сиво и поне литър синьо… Миксирайте смело, разбъркайте  добре и консумирайте без ограничения, но задължително с усмивка и добро настроение!

Не, това не е рецепта от тефтера на баба или майка ви. Това са съставките на новата есенно- зимна колекция на Louis Vuitton, която е толкова цветна, че определено не влиза в стандарта „зимна“.Известната преди най-вече с куфарите и чантите си марка Louis Vuitton от години представя изключително пищни дефилета, в които чантите са само аксесоари, а погледът е съсредоточен върху новите предложения за дрехи.

Дизайнерът Nicolas Ghesquière, който подготвя колекциите дамска мода, придава много футуристичен вид на облеклата, откакто пое отговорния пост през 2014 година.Новото вдъхновение на Ghesquière е свързано с една от най-характерните и емблематични сгради за Париж – Beaubourg или по-позната още като Centre Pompidou. Идеята на дизайнера е била да представи стила на обличане в квартала около неговата вдъхновяваща локация, съчетавайки парижкия шик с градското облекло.Творейки в коренно различни посоки, Nicolas Ghesquière изгражда новата колекция с помощта на строги линии, изискани силуети, неповторима изработка, смайващо сложна конструктивност и деликатни детайли.

Колекцията е пречупена през призмата на 80-те години на миналия век и това се проявява в широките и строги рамене, силно подчертаната талия и издължения силует, които придават на моделите много стилен, но и определено различен вид.Колкото до цветове, талантливият дизайнер е потопил колекцията си в мистичните и дълбоки сиви, черни, мастилено сини и бургундско червени тонове. Всички доминантни бели, червени, зелени и жълти отенъци пък са се разлели в абстрактни и флорални щампи.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък води със себе си  дълъг уикенд, но и доза есенно лошо време. Първото все пак още…

Ако сте пропуснали
Най-четени