Роклята, за която няма сезони

x

Това е една от най-любимите ни тенденции през последните години. Въпреки че т.нар. slip dressеs бяха причина за много противоречия и спорове, те успяха да се задържат и да завладеят сърцата на много момичета. Роклите, които като кройка и материя доста приличат на нощници, са истинско тайно оръжие както за безкрайните летни нощи, така и за зимните парти маратони.Те са нежни, когато са копринени, меки, когато са погалени от кадифе. Могат да бъдат блестящи, телесни, черни. Запазена марка са тънките презрамки, които стоят толкова добре на гола кожа или върху бяла тениска и черно поло, за по-студените моменти.

Основното предимство на този тип рокли е, че са изключително семпли. Могат да бъдат съчетани с акцентиращи обувки или аксесоари. И това, че приличат на нощница, не е пречка, а абсолютно предимство. Имат свойството да придават загадъчност, сексапил и тайнство на притежателката им. А в съчетание с дантелени детейли по деколтето или краищата са истинско модно попадение. Единственото, което ви остава да направите, е да помолите мъжа до вас за сакото му. Колкото по-голямо, толкова по-добре. И нека да е пропито с любов. Тя, отново, е най-добрия завършек на всеки тоалет.Но ако все пак искате да бъдете зашеметяваща и да завладеете градския стрийт стайл, то може съвсем спокойно да комбинирате полото, което е най-добрата основа, или пък по-плътни тишърти, които през зимата вършат отлична работа, с т.нар. slip dress. Други добри елементи на подобния аутфит могат да бъдат белите ризи, тънките пуловери, дори и спортните дрехи.

Перфектна е прегръдката на тренчкотакомбинацията с плътно карирано сако, както и с любимото ни палто. Обичаме контраста между фината материя на роклята и по-грубите елементи на връхните дрехи. Вече знаем какво ще облечем на поне едно от коледните партита, които предстоят. И можем спокойно да стоим до сутринта, защото аутфитът ни ще е актуален и през следващия ден!


Текст: Fashion Inside

Снимки: Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени