Романтично завръщане на работа

x

 

 


 

Нали не смятате, че само празниците са повод да изглеждате добре? Защо да не продължите да се чувствате като принцесите на Дисни, естествено в по-мек вариант, пригоден за градските условия и първите работни дни от новата година? За тази цел ще ви покажем няколко ансамбъла, творения на френската дизайнерка Agnes B. Колекцията й за зимата, сякаш е адаптирана именно за градската жена, която след полунощ е взела нещата в свои ръце и не се е превърнала в дрипаво момиче, а е запазила доброто си настроение и отива с него в офиса.

За любителките на меките цветове, предложенията са пастелни поли до коляното или малко по-къси с принтирани закачливи елементи. За контраст е добавено тъмно палто, което така или иначе носите, защото продължава да е зима. Класическата комбинация от черно с черно, във вариантите на дизайнерката е проработила сполучливо, без да ни депресира. По-агресивните, ярки цветове са подходящи за онова нестихващо настроение, което започна през декември и ви пожелаваме и през новата година да не свършва. В тази така фино подчертана женственост откриваме себе си без никакъв проблем. Акцентът, който забелязваме пада върху ненатрапчивите малки шапчици или големите такива, а ретро излъчването винаги е било актуално. Използването на класическо облекло, тук се е превърнало в албум на изгубената романтика на ежедневието. 

Не спирайте празничния дух, просто го оставете да стихне сам постепенно, не спирайте да вярвате в новогодишните късметчета и използвайте бъркотията в гардероба си като форма на забавление в търсене на градския шик и през 2013-та година.

Още предложения може да видите тук

текст: Стефи Стоева

снимка: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени