С цип или без цип – какви суичъри предпочитат да носят мъжете?

x

Суичърът отдавна преодоля противоречивото си минало, за да се превърне почти в основен елемент на мъжкия гардероб. Приветстван като краля на облеклата за спорт и свободно време, той е универсален артикул, който съвсем достойно от спортната площадка, се пресели по улиците на града. Предпочитан заради комфорта, функционалността и възможността за наслояване върху други дрехи, мъжкия суичър е изключително подходящ за различни климатични условия и различни стилове, като съществуват две основни разновидности: суичъри с цип и суичъри без цип. Кой е по-добрият, е дългогодишен и разногласен дебат, който ще изясним безпристрастно, в следващите редове.Суичъри с цип и суичъри без цип – с какво се отличават?

За да стигнем до главния извод кои суичъри мъжки са по-добри – тези с цип или без, първо ще разгледаме основните характеристики и предимства на двата варианта.

Ежедневната класика: мъжки суичър без цип

Суичърът без цип или т.нар класическо hoodie, е популяризиран за първи път през 60-те и 70-те години на миналия век и оттогава се е превърнал в световен стилов феномен, като сега популярността му достига до нови висоти.

Отличава се с умерена гъвкавост по отношение на стилизациите и в зависимост от модното ви въображение, спокойно може да ви придружи от спортната площадка, през улиците на града, до петъчните дни в офиса. В класическия си вариант може да бъде намерен с качулка или без.

Удобният претендент: мъжки суичър с цип

Мъжките суичъри с цип, се считат за олицетворение на удобното ежедневно облекло, идеално за всеки стил. Можете да ги затворите изцяло с цип за допълнителна топлина или да ги оставите частично отворени за по-спокоен и небрежен вид.

Бихме отбелязали, че моделите с цип печелят повече точки по отношение на практичност и гъвкавост, но нямат онзи търсен класически минималистичен вид , който много мъже харесват и предпочитат в суичърите без цип. Но независимо дали се излежавате у дома, посещавате фитнес залата, или се срещате с приятели за ежедневна разходка, изданията с цип създават предпоставки за създаване на удобен и лесен ансамбъл.Мъжки суичъри с цип vs мъжки суичъри без цип – кои са по-добри?

Мъжки суичъри с цип vs мъжки суичъри без цип – кои са по-добри? Е, това е въпросът, чийто отговор изцяло зависи от личните ви стилистични предпочитания. И двата вида суичъри притежават своите предимства, просто имайте предвид някои от ключовите характеристики по отношение на функционалност, топлина и желано ниво на комфорт.

Друг важен момент е да изберете висококачествено издание, независимо дали е с цип или без, за да може да се наслаждавате на удобството на тази толкова класическа дреха, колкото се може по-дълго.

Къде да открием висококачествени мъжки суичъри?

На пазара е налично богато разнообразие от мъжки суичъри с цип и без, което от своя страна със сигурност води до объркване на потребителя, преследвайки го въпроса: къде да открия висококачествено издания?

Онлайн модна дестинация Answear.bg е едно от тези места. В каталога на реномирания доставчик с мъжки суичъри ще откриете висококачествени модели в пълен резон с най-актуалните модни тенденции. Налично е многообразие в различни размери, цветове, стилове, материи, издания с цип и без цип, с качулка и без, с джобове и без, подходящи както за планината, така и за спорт и градска среда. Моделите в офертата им  са с подпис на едни от най-добрите световни производители, с обещание да ви дарят с нужната доза стил, комфорт и гъвкавост, независимо от повода.


партньорска статия

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени