Тренд радар: бели чанти

x


Всяка година по същото време. Тенденциите ни изненадват, а единственото, което можем да направим, е да се вслушаме в тях и да ги последваме. След като разгледахме обстойно всички трендове, които тази зима ни предлага, нямаше как да пропуснем и аксесоарите, които са последна, но ключова част от аутфита ни.

Чантата винаги е била в състояние да събира целия ни живот. От задължителния тефтер, през червилото, до стъклените чаши и обувките, които винаги ни спасяват. Няма как да излезем навън без чанта, особено онази, с която се чувстваме достатъчно сигурни, че да избягаме и на другия край на света.

След поредица от изненади през последните години, лутайки се някъде между микро чантите и кошниците, идва ред и на тенденциите, които засягат цветовете. През тази зима, противно на очакванията, хит са белите чанти. Не, те не са посветени само на топлите дни и лятото, напротив. Тази зима белите чанти са перфектният акцент на аутфитите ни и най-доброто попълнение на всеки тоалет. Комбинираме ги с палта, якета, рокли. Размерите са най-различни и не засягат този тренд. Можем да носим както макси чанти, така и миниатюрни такива. Впечатлени сме от креативността, с която белите чанти се вписват в уличния стил и лекотата, с която модните блогърки приеха и това предизвикателство. Обичаме начина, по който бялата чанта успява да контрастира на цялостната визия, без да се натрапва. Особено, когато палтото ни е цветен акцент, например! Chanel, Balenciaga и Dior са само част от марките, които бързо станаха фенове на тенденцията, решавайки да я приемат и доразвият и в следващите сезони. А след белите обувки, защо да не идва ред и на бялата чанта?

Признаваме си, може би не е най-практичното решение, но защо да не опитаме? И така със сигурност няма как да останем незабелязани. Вярваме, че всяка една промяна, дори само в модно отношение, е положителна.

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest, Vogue, Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени