Тренд радар: бели чанти

x


Всяка година по същото време. Тенденциите ни изненадват, а единственото, което можем да направим, е да се вслушаме в тях и да ги последваме. След като разгледахме обстойно всички трендове, които тази зима ни предлага, нямаше как да пропуснем и аксесоарите, които са последна, но ключова част от аутфита ни.

Чантата винаги е била в състояние да събира целия ни живот. От задължителния тефтер, през червилото, до стъклените чаши и обувките, които винаги ни спасяват. Няма как да излезем навън без чанта, особено онази, с която се чувстваме достатъчно сигурни, че да избягаме и на другия край на света.

След поредица от изненади през последните години, лутайки се някъде между микро чантите и кошниците, идва ред и на тенденциите, които засягат цветовете. През тази зима, противно на очакванията, хит са белите чанти. Не, те не са посветени само на топлите дни и лятото, напротив. Тази зима белите чанти са перфектният акцент на аутфитите ни и най-доброто попълнение на всеки тоалет. Комбинираме ги с палта, якета, рокли. Размерите са най-различни и не засягат този тренд. Можем да носим както макси чанти, така и миниатюрни такива. Впечатлени сме от креативността, с която белите чанти се вписват в уличния стил и лекотата, с която модните блогърки приеха и това предизвикателство. Обичаме начина, по който бялата чанта успява да контрастира на цялостната визия, без да се натрапва. Особено, когато палтото ни е цветен акцент, например! Chanel, Balenciaga и Dior са само част от марките, които бързо станаха фенове на тенденцията, решавайки да я приемат и доразвият и в следващите сезони. А след белите обувки, защо да не идва ред и на бялата чанта?

Признаваме си, може би не е най-практичното решение, но защо да не опитаме? И така със сигурност няма как да останем незабелязани. Вярваме, че всяка една промяна, дори само в модно отношение, е положителна.

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest, Vogue, Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени