Трендовете на зима 2018

x

Зимата е почти зад ъгъла. Тенденциите са все по-интересни, а голяма част от тях се връщат от миналото. Следихме изкъсо всички модни седмици и новите трендове, без които е неизбежно да прекараме и миг. Особеното през новия моден сезон!

Разхождаме се из карето, ярките цветове, тигровото, змийските мотиви. Избрахме новите трендове, които ще са водещи през новия сезон. Те не само че ни разказват истории, но и са абсолютен must в гардредоба ни. След цялата доза стрийт стайл, който разгледахме, няма как да не обърнем внимание на топ трендовете, които ще са водещи не само през идната зима, но и за бъдещите сезони.

Кожа, само кожа!



Кожата се завръща! Отиваме някъде далеч в 80-те, когато кожата е в култ. Дали ще носим рокли с цепка, свежи цветове или тренчкот в черно, няма как да пренебрегнем кожата. Тя е изключителен материал, особено когато към нея се подхожда с нужната доза грижа. Естетика и елегантност в едно!

Плетива, много плетива!



Stela McCartney, Missoni, Alberta Ferretti ни връщат към плетивата с пълна сила. Носим ги като рокли, като палта или пончо, препасваме ги с колани, съчетаваме ги с велурени ботуши. Плетивата са водещи герои през 2018-та!

Да живеят грозните маратонки!



Грозните маратонки са хит и през 2018-та. След като направиха истински триумф през миналата година, т.нар. „грозни сникърси“ водят класацията за топ тенденции и през тази зима. Колкото по-особена форма имат, толкова по-модерни са.

Туид мания



Туид! Да бъде шотландската материя. Няма нищо по-хубаво от екип, съставен от туид материали в различни цветове и различни дъжини. Обичаме съчетанията на Chanel, Аутфитите от туид са истинска класика! Обожаваме ги.

Огромните колани



Помните ли 2003-та? Шакира и обемните колани? Е, те се завърщат с всичка сила. Препасват туники, бели ризи, рокли, гащериозни. Истинският аксесоар, който ще властва през 2018-та, се нарича колан. Двоен, троен, единичен, той е хитът, който ще носим през новата година. И не само върху връхни дрехи а и върху рокли, пуловери, жилетки… Открихме липсващата част!

Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue, Elle

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени