Тренд радар: точкова система

x

Кой е казал, че зимата трябва да е сива и скучна? Или пък че интересните материи и цветове принадлежат само на пролетта и лятото? Тази година основен главен герой бяха точките. Носихме поли, блузи, рокли, топове на точки. Добрите новини са, че през новия сезон те са не по-малко популярни и актуални. Напротив, превръщат се в основен моден герой. Без значение дали комбинираме красива рокля с пуловер или пък разменяме комбинацията и съчетаваме оувърсайз пухкаво палто на точки с джинси, важното е да имаме онзи френски елемент, който често липсва в аутфитите ни.

Точките дават онова усещане за романтика, дълги разходки по Сена, красота, филми и много елегантност. Любимите ни момичета, които владят стрийт стайла до съвършенство, не пропускат нито един удобен момент, за да съчетаят точките (било то на сако, пола, рокля или пуловер). Любими ни остават комбинациите на черно поло с рокля, обувки на точки, както и красивите, обемни палта.

Допада ни и една особена новост при тенденцията с точките. Ако до този момент сме свикнали погледите ни да срещат предимно по-малки и по-ситни точки, то през зимата на 2019 ще станем свидетели на много повече мащаб. Големите точки кацат къде ли не: на блузи, палта, чорапи, най-различни аксесоари. Открадваме си много визии, които с удоволствие бихме повторили. Знаем добре, че често през зимните дни ни липсва вдъхновение и стимул за добро облекло. Но истината е, че точките създават настроение и задават тон за деня.

Ние лично бихме добавили висок ток с чорапи, рокля на точки и черно поло за официална вечеря, например. А за ежедневните ни срещи бихме заложили на сигурно – палто, пуловер и удобни обувки. Признаваме си, че често предпочитаме удобството, но какво по-хубаво има от моментите, в които естетиката и комфорта се съчетават? Предлагаме ви нашата селекция от стрийт стайл красота, която избрахме специално за вас.
Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени