9 Фън Шуй за съвета за привличане на пари

x

4. Обградете се със символи на благосъстоянието

Малко хора си дават сметка, че всеки предмет, снимка и картина, която внасяме в дома си носи своята енергия и привлича различни неща в живота ни. Всичко, с което се обграждаме действа на подсъзнателно ниво и ни настройва по начин, по който привличаме обстоятелства и хора, които ни помагат да привлечем желаното. Или точно обратното. Огледайте се. Какво имате по стените и рафтовете в дома си? Дали това са символи на богатството и изобщо на нещата, които искате да привлечете в живота си или са хаотично избирани предмети във времето. Или още по лошо – предмети, които някой ви е подарил и сте сложили в дома си  за да не го обидите? Накратко – обградете се със символи на благосъстоянието. Могат да са всякакви: монетки, картини на цъфнали дървета, купи с пресни плодове, бижута, жабка захапала паричка, мечтаната къща. Всеки си има различна представа за богатство. Използвайте вашата.

 

5. Използвайте кристали

Кристалите са много силен активатор. Те имат кристална решетка, могат да се програмират и са прекрасен инструмент, с който може да се подобри цялостно енергията в дома. Сложени на правилното място могат да ни помогнат да спим по добре, да подобрим цялостно енергията в дома си и да привличаме благосъстояние.Използвайте само естествени минерали. Цитринът и аметистът са най-подходящи за активиране на късмета с парите. Малък геод аметист, сложен до входната врата може да привлече късмета към дома ви.

 

6. Обърнете внимание на въздействието на стълбите

Енергията циркулира в дома най вече през вратите и стълбите. Докато се изкачваме и слизаме надолу, активираме енергията в домовете си. Ако живеете в къща или мезонет и имате извита стълба тя засмуква енергията, която тече много бързо и не може да ви донесе нищо. Това не е добър Фън Шуй за привличане на пари и богатство. Поставете по-голямо зеленолистно растение близо до стълбите или ако имате място наредете саксии по самите стълби. Растението ще блокира изтичането на енергия. Същата работа ще ви свършат красиви картини, декорации или вятърни чанове. Енергията обича красивите вещи и се задържа около тях.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени