„Изгубеният град“ – Сандра, Чанинг, Брад и няколко страхотни награди

x


На 25 март се отправяме на страхотно приключение със Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Брад Пит, в търсене на „Изгубеният град“.

Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Чанинг Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш. Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния й роман. Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите и да намери древното съкровище преди да е изгубено завинаги.



Отдаващ почит на редица класики в жанра като Романс за камъка и воден от харизматичните си звезди Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф и Брад Пит, Изгубеният град ще предложи на зрителите в кината оригинално филмово преживяване с атрактивни герои,  експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, щипка романтика.

Докато чакаме шеметното пътешествие, ви предлагаме да поиграем. Наградите са страхотни, и са идеални за всеки пътешественик. Вижте ги:


Чантичка за кръста – 1бр.


Бутилка с калъф – 1бр.


Книга – тайник – 1бр.


Харесват ли ви? Готови ли сте да се впуснете в приключение?

Условията на играта ще намерите във фейсбук публикацията!

Печелившите ще бъдат обявени на 26 март във фейсбук страницата ни.

Успех!


 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени