Новите сериали, по които светът полудя

x

westworld-hbo-evan-rachel-wood


Уикендът идва с поезията на малките радости. Ставане без аларма. Горещ шоколад в шарени чаши и импровизирани филмови маратони по пижама. Обичаме да изследваме Imdb и да се гмуркаме в морето от трейлъри, докато накрая не си открием съкровището. Любима ни е и тръпката от старта на нов сериал, който бързо се превръща в пристрастеност и правилото “Само една серия още” никога не работи. Ето кои са заглавията този сезон, по които целият свят се вълнува и брои часовете до новия епизод.

Westworld
Westworld  е новият високобюджетен сай-фай хит на HBO. И абсолютен шампион по рейтинг в Imdb сред предложенията ни – гони десетката, което означава само едно – сериалът се превръща в сензация още с първите си серии. Сюжетът ни изпраща в увеселителен парк за богаташи, пресъздаващ Дивия запад и населен с андроиди. Последното автоматично позволява на заможните посетители да се изправят пред предизвикателствата на фантазиите си и да вършат, каквото пожелаят. И докато едни избират да колят, разстрелват и разпалват похотливостта си, други неволно стават герои. Бързо обаче разбираме, че фокусът на филма не е върху човеците, а върху роботите. Дали кодът, който ги прави абсолютно уязвими пред посетителите на парка няма да даде фатална грешка? И докъде се простира изкуственият им интелект, който започва да изглежда все по-реален и по-реален? Отговорите тепърва очакват да се разкрият пред нас. А дотогава още много кръв и зрелища ще изтекат пред очите ни.



Развод
Сара Джесика Паркър се завърна ударно на екран със сериала “Развод”, като повдигна щекотливия въпрос какво остава зад завесата на семейния живот, веднъж след като изречем: “Искам развод”. Сериалът се движи на границата между забавното и тъжно реалното. Разсмива ни, но и ни замисля. Сюжетната линия се усеща искрена и не пести трудни теми. Как се излиза с достойнство от дългогодишен брак? Възможно ли е да няма наранени? И изобщо ще успее ли да доведе до край развода си Франсис, героинята на Сара Джесика Паркър? Трейлърът на филма ни загатва, че няма да й бъде никак лесно. А с развръзката ни изкушава HBO.



Нюанси на синьо
В сериала “Нюанси на синьо” Дженифър Лопес влиза в образа на Харли Сантос – самотна майка и корумпирано ченге, което се забърква в страшни каши. Харли опитва да балансира между ролите на добра майка, приятел и верен колега. Балансът тотално й се прецаква в деня, в който попада в постановка на отдела за борба с корупцията към ФБР и белезниците щракват около китките й. Влакчето на ужасите се засилва надолу и я понася със себе си. Като я изправя пред тежкия избор да защити отдела си и да отиде в затвора или да ги издъни и да съхрани себе си и бъдещето на талантливата си дъщеря. Моралните казуси изобилстват, също както и моментите, изпълнени с напрежение. Как продължава историята може да следите по Fox Crime, всеки понеделник от 22:00.



Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени