10 неща, за които ще съжаляваш, когато остарееш!

x

 


С всяка изминала година равносметките в биографията ни започват да нарастват. Отбелязваме 10 от нещата, за които повечето хора съжаляват, когато остареят. Защото би било прекрасно да се разделим поне с част от тях в личния си списък. Затова избягвай:

Примирението с работа, която мразиш

Кой ли не се е сблъсквал поне веднъж с такова бедствие в живота си. И да, всички трябва да плащаме сметки, но не вземеш ли мерки на време, за да се спасиш от работата, която мразиш, няма и да усетиш годините, които ще се натрупат зад гърба ти, изгубени в примирение.

Страхът да кажеш открито “Обичам те”

Колкото повече се сближаваш със зрелостта, толкова повече спираш да се притесняваш от това да бъдеш отхвърлен. И повече тежи изпусната възможност да признаеш чувствата си свободно.

Страхът от непознатото

Поглеждайки към миналото започваш да се колебаеш от какво толкова си се страхувал и защо не си излязъл от зоната си на комфорт тогава, когато му беше времето. Да преживееш нещо велико, да се впуснеш в приключение, да изживееш историята на живота си. 

Оставането в токсична връзка

Протакането на неизбежния край в отношенията с кофти човек е нещо, за което след време неминуемо ще съжаляваш. И ще се чудиш къде са били куражът и решимостта, когато си имал най-силна нужда от тях.

Пропуснатите възможности да пътуваш

Колкото повече остаряваш, с натрупването на отговорностите не само към себе си, но и към семейството, планирането на пътувания става все по-трудно. Затова се възползвай, докато е време!

Това, че подкрепяше мечтите на другите, когато трябваше да се погрижиш за своите 

Да, подкрепата и вярата в мечтите на другите е красив акт на алтруизъм, но пренебрегването на своите собствени не е. И е по-добре да го разбереш по-скоро.Пренебрегването на децата ти

Когато остарееш, осъзнаваш, че детството отлита като миг и ако си пропуснал възможността да поиграеш със собствените си деца, да им се порадваш, да ги погушкаш или просто да бъдеш с тях, тази възможност няма да се повтори.

Игнорирането на съветите от родителите ти 

Колкото и да не ти се иска да го признаеш, когато си млад, толкова повече ти се изяснява с годините, че опитът на родителите ни е фактор, а съветите, които ни дават, често са най-искрените и правилни насоки в живота ни.

Пропуснатият шанс да попееш на живо с любимите си банди

Спри да си обещаваш, че следващия път ще отидеш на концерта на любимата си група или най-после ще си купиш билета за фестивала, който искаш. Просто го направи! Времето няма да се върне назад, за да го наваксаш някой ден! Не отлагай хубавите емоции и незабравимите спомени!

Неглижирането на собствената ти красота

Мнозина от нас прекарват младините си нещастни от външния си вид, сякаш незабелязващи, че това са най-красивите ни години.Текст: Сияна Заимова

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ