15 щипки романтика към живота ви това лято

x

Има толкова много начини да романтизирате живота си през всеки сезон. Въпреки това е лесно да се досетите, че трябва да ползвате кредитната си карта всеки път, когато искате да разчупите малко деня си.

Всъщност не е нужно да харчите и стотинка, за да добавите малко блясък, романтика и нова свежа енергия към ежедневието си. Ето 15 почти или напълно безплатни начина да романтизирате живота си това лято.

А и да не забравяме, че „всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август“…1. Подберете плейлисти за вашето ежедневие

Страхотният саундтрак може да преобрази дори най-скучните аспекти от рутината ви. Направете такъв за пътуването си или подредете няколко въз основа на различни настроения. След това бъдете креативни със заглавията на плейлистите.

2. Използвайте онова хубаво нещо, което пазите за „някой ден“

Независимо дали става дума за изискан козметичен продукт, който изглежда прекалено луксозен за използване, или бутилка шампанско, която сте запазили за специален повод, няма по-добро време от настоящето да го отворите и да му се насладите. Не се нуждаете от извинение, за да се отдадете. Празнувайте живота.

продължава на следващата стараница…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени