3 филма, които да гледате, когато ви е самотно

x

Няма какво да си кривим душата, не всеки ден настроението ни извира от дъги и еднорози. Имаме си и от онези по-минорни, сиви дни. Понякога дори без особена причина. Може би някой ви липсва, може би ви е мъничко самотно. Няма страшно. Магията на филмовото изкуство се притичва на помощ с 3 супер заглавия.


 


The Road Within (2014)

Пригответе се за страшна банда! Главните герои в този филм са момче със синдрома на Турет, друго с обсесивно-компулсивно разстройство и момиче с хранително разстройство. Обстоятелствата ги изправят заедно пред приключението на живота им, за да ни умилят през смях и сълзи. Финалът ни вдъхва екстра доза позитивизъм. С пуканки или без, “The Road Within” си струва гледането. Правилно забелязахте – Дев Пател също участва.
This Beautiful Fantastic (2016)

Една сладка приказка за (не)пораснали деца. Бела Браун не е принцеса на Дисни, нито Амели Пулен, но е родена под, ако не щастлива, то поне необикновена звезда. Такава е и съдбата й, нашарена с вълшебства и странности. Бела научава, че най-добрите приятели могат да се приземят в живота ни често съвсем неканени, а голямата любов хич и не е застрахована от пълно фиаско още на стартовата линия. Но животът си е такъв – пада си по странния хумор и не обича да му пречим на изненадите. И да – за щастието по-добре да си отваряме широко не очите, а сърцата. За да не го пропуснем. Благодарим ти, че ни припомни важен урок, Бела!
Barefoot (2014)

Imdb казва, че това е филм за блудния син (и черна овца) в едно заможно семейство, който среща млада пациентка в психиатрично отделение, прекарала целия си живот в изолация. На същия му хрумва да я заведе като своя дама на сватбата на брат си. Ние казваме, че това е един особен филм за доверието, надеждата и светлината, която свети в душите ни. Дори когато съвсем сме забравили за нея. Готови ли сте за Бони и Клайд, каквито никога преди не сте виждали?Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Елек от BURBERRY

Елек от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Влизаме в седмицата със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени