8 неща, които ни зареждат с енергия

x


Вярваме, че щастието се крие в малките неща – онези почти незабележими жестове, които ни карат да се усмихваме. Вярваме и че, когато се грижим за себе си, това ни зарежда с много позитивна енергия. Днес ви предлагаме няколко трика, които ще ви заредят с положителни вибрации и много енергия за работния ден.

Започнете деня с позитивна мисъл. Хората казват, че денят се познава от сутринта, затова ние ви предлагаме да му дадете силен старт, с някоя позитивна мисъл или любима песен. Ако сте от любителите на спорта, може да станете малко по-рано и да потичате в парка.

Поставете си ясен фокус за деня. Ако знаете къде искате да отидете, ще намерите правилния път. В главната роля на един успешен ден стои фокусът – ясното ни намерение какво искаме днес и как да го постигнем.

Запишете всички задачи, които ви предстоят днес. Когато стигнете в офиса, започнете с изпълнението на най-трудната. Този трик ще ви помогне да се справите с отлагането на задачи и ще ви остави с приятно усещане за успешен ден. Всичко след това, ще ви се струва като песен. Не забравяйте да записвате и всички добри идеи, които ви хрумват!

Бъдете любезни с хората около вас и им благодарете.Казвайте благодаря за всички малки и големи неща, които съпътстват деня ви. Ще забележите, че когато се държите така, всички хора сякаш стават по-мили и с охота отговарят на желанията ви, усмихват ви се и ви помагат. Така неусетно денят вече е станал по-добър.

Превърнете обедната почивка в приключение. Градът ни е малка вселена, пълна с необятни възможности! Подарете си ново изживяване през обедната почивка, като отидете в онзи ресторант, който искате да посетите от месеци. Изпийте чаша кафе под някое цъфнало дръвче. Отидете на лек шопинг с колежки. Разходете по зелената трева… боси.

В колата по пътя към вкъщи обикновено мислим за всичко останало, но не и за това колко сме щастливи и благодарни. За това ви предлагаме нов ритуал, който да включите в ежедневната си програма. Използвайте времето, което прекарвате в чакане на светофара, за себе си. Дайте си признание за успешния ден, благодарете за всичко, което сте постигнали и всичко, което ви прави щастливи днес.

Усмихвайте се! Усмивката ни прави по-красиви и дори по-млади, а най-вече прави ни по- щастливи! Учените от университетът Montpellier са установили, че усмивката променя вътрешната ни нагласа и ни прави по-ефективни лидери.

Почивните дни са само за вас – направете всичко онова, за което все не ви остава време, но ви доставя удоволствие. Отидете на SPA, театър или в планината. Посетете новооткритата изложба в близката галерия. Изключете телефона си за няколко часа и се насладете на тишината.  Подарете си букет цветя, просто така, защото денят е прекрасен!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ