Fuckup Nights Sofia vol.38 – eсенното издание

x

Пред прага сме на четвъртото издание за сезон 2023 г. на Fuckup Nights Sofia на 12 септември. Разбира се, трите гост-лектора с изключителна експертиза в умението да се проваляш, отново не са за пропускане.

Нека ви ги представим накратко:Гост №1 на Fuckup Nights Sofia vol.38 – Таня Терзийска

Таня Терзийска е “свързващ човек” с високи нива на любопитство към хората и ентусиазъм към всичко, с което се захване . Таня предпочита да се занимава с разнообразни проекти и избягва по всякакъв начин рутината в работен план. Тя е магистър и сертифициран кариерен консултант. Стартира дейността си през 2010 г., като организира различни събития и помага на ученици да изберат кариерната си посока. Следват разнообразни проекти, които включват издаване на аудио книги, изграждане на дамски общности и организиране на събития. През 2019 г. стартира дейността на WORKY – споделен офис в София. Началото е изпълнено с цветя, рози и позитивни очаквания. Всичко върви прекрасно до март 2020 г. Следват трудни дни и неприятни преживявания, премесени с професионално прегаряне и бизнес несполука. Таня вярва, че неуспехите идват да ни научат как да сме по-добри към себе си и да не се притесняваме от промените в живота.

Днес, Таня организира месечното събитие за резюмета на бизнес книги BookTalks. Помага на професионалисти в различни сфери да управляват кариерата си и да развиват пълноценни мрежи от контакти. През 2022 г. стартира  подкаста за кариерни промени –„Отначало“.Гост №2 на Fuckup Nights Sofia vol.38 – Ирена Комитова

Ирена Комитова е издател на най-луксозното списание у нас PREMIUM Lifestyle, представител на The Economist Group за България, организатор на TEDxVitosha, eдин от създателите на EMBA програмата на Aмериканския университет в България, член на УС на Дамски форум, член на Надзорния съвет на Оргахим АД, мениджър с над 25-годишен корпоративен опит за брандове като Oriflame, Allianz и BMW. Магистър от Stanford Graduate School of Business, възпитаник на Семинара за лидери към училището за външна политика на Georgetown University във Вашингтон, глобален лидер за бъдещето от Световния икономически форум в Давос, жена-мениджър на годината. Нищо от световните й професионални признания не може да се сравни с щастието да е баба на две великолепни момчета – на 8 и на 3 години.

Ирена ще ни сподели нейните ценни 9 урока и какво може да ти се случи, докато се опиташ да научиш другите как да си мърдат ушите.Гост №3 на Fuckup Nights Sofia vol.38 – Владимир Борачев

Владимир Борачев е съосновател и управляващ партньор на Менторис ООД. Завършил е Випуск ‘88 на Английската гимназия в София, първи випуск на Американския Университет в България със специалност „Бизнес администрация“ и МВА програмата на IESE Business School, Испания. Той има зад гърба си солиден професионален опит, натрупан на 11 ръководни позиции в района на Централна и Източна Европа, Турция и Египет. От 2011 г. подкрепя ръководители да стават по-добри лидери и личности чрез коучинг, менторство и обучителни програми.

Владо е гостуващ преподавател в програмата за ръководни кадри (ЕМВА) на Американския университет в България (2010 – 2017; 2021 – ). Има сертификация и акредитация за професионален коуч (РСС) към Международната коучинг федерация (ICF) и е автор на нашумялата практична книга за ръководители „Пътешествие за лидери“.

Владо е шило в торба и не се страхува да експериментира, да рискува и да се проваля. Може да разкаже множество истории в тази посока. С нас ще сподели как се е прецакал с инвестиция в може би най-скъпата ливада в България и как е станал земеделец по неволя с многократно челно съприкосновение с различни препятствия.

Дори и все още да не сте разопаковали багажа от последното си лятно приключение, елате! Ще бъде наистина вдъхновяваща срещата с тях.

Кога: 12.09 /Вторник/, отваряне на врати 18:30 ч, начало 19:30 ч.
Локация: Кино Cabana

Повече за събитието вижте ТУК.

Ограничен брой промо билети -20%  може да вземете ТУК.

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени