ИГРАЙТЕ С НАС! СПЕЧЕЛЕТЕ СТРАХОТЕН ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕKТ ОТ L’OCCITANE!

x

Знаете ли, че всеки подарък на L’Occitane има своя история?

За тази Коледа модната къща CASTELBAJAC Paris и L’OCCITANE създават лимитирана колекция в празничен поп арт стил – съзвездие от образи, които символизират ценностите и каузите на L’Occitane: подкрепа на производителите от Южна Франция, ангажиментът на марката за съхраняване на биоразнообразието, създаване на справедливи условия на труд и икономическа самостоятелност за жените, набиране на средства за борба с предотвратимата слепота.

Всеки подарък от L’Occitane е едно съкровище от Прованс.

Вдъхновена от каузите на марката, модна къща CASTELBAJAC Paris с няколко цветни щрихи украсява цялата лимитирана колекция  Mасло от карите с пленителни съзвездия, които символизират ценностите на L’Occitane. Избира перфектните думи и мотиви, за да разкаже истинската история на марката от Прованс. Напомня ни, че магията на Прованс е магия на споделянето, а Коледа е време за подаръци!

Станете членове на Клуб Прованс, като се регистрирате в някой от магазините на L’Occitane и се възползвайте от промо код 101210. При всяка покупка над 30 лв.* в периода 01.12-07.12.2018 или до изчерпване на наличностите ще получите подарък – душ гел 35 мл и крем за ръце 10 мл.

*Не може да се комбинира с други промоции и промоционални комплекти. По един подарък на клиент.Каузите на L’Occitane  вълнуват много хора по света. Ще ви разкажем за тях и ще се радваме да докоснат сърцата ви, така както го правят и перкрасните им продукти.

My Commitments –  Истинска икономическа самостоятелност за жените

L’OCCITANE се придържа към етични принципи при подбора на източници на суровини и създава справедливи условия на труд и търговия за жените – производителки на масло от карите, една от емблематичните съставки на марката в Буркина Фасо.

My Provence – По-добро и устойчиво бъдеще за производителите в Южна Франция.

L’OCCITANE си сътрудничи с местните производители, подкрепя ги чрез редица инициативи и насърчава предаването на техните умения и знания за природата от поколение на поколение.

My Planet – Опазването на околната среда

L’OCCITANE е очарован от силата на природата и нейната способност да ни изненадва и учи. Марката разработва продукти, които се създават с респект към човечеството и света, в който живеем. L’Occitane си партнира с IUCN и НПО за съхраняване на биоразнообразието и има пряк принос в защитата на 150 вида растения.

My Vision – Зрение за милиони очи

Днес 285 милиона души в света са незрящи или с нарушено зрение, въпреки че 80% от слепотата е предотвратима. От 2009 г. до днес L’OCCITANE и тяхната фондация са осигурили достъп до офталмологична грижа на повече от 8 милиона души.

И тъй като нашата мисия пък е да радваме хората, даваме възможност на един от вас да спечели СТРАХОТЕН КОМПЛЕКТ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА С МАСЛО ОТ КАРИТЕ !!!

Можете да го спечелите като следвате тези няколко лесни стъпки :

Да харесате страницата на Fashion Inside във Facebook тук;

Да харесате страницата на L’Occitane en Provence (bg) във Facebook тук;

Да отговорите под поста във фейсбук на въпроса: Коя от каузите на марката бихте превърнали в своя?

Срокът за участие е 27 ноември – 4 декември. Името на победителя ще бъде обявено страницата на Fashion Inside във Facebook на 4 декември 2018 г. в 19.00ч.

Разгледайте неустоимите предложения на L’Occitane за Коледа тук.

Успех!

Текст и снимка: L’OCCITANE

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени