Искаме среща като от едно време!

x


Не, не сме прекалили с романтичните филми, но истински ни се е приискало да ни поканят на среща като от едно време. С всички малки жестове, съпътстващи момента! Затова си припомнихме 7 стъпки и ритуали, които преобразяват една среща в нещо специално, сантиментално и запомнящо се:

1. Да ни вземат от къщи по старомодния начин! Без обаждания и съобщение: “Чакам те отвън, излизай”, а с всичкия жест на разходката до вратата, позвъняването и посрещането с усмивка. Толкова малко, а създава такава разлика в усещането ни за вечерта! 

2. Да получим цветя или дребен жест! Ей така, без повод и случай. Само защото сте минали покрай витрината на някоя цветарница или спонтанно ви се е прищяло да ни зарадвате. Дребен, но значим жест би могъл да бъде и един обикновен шоколад, поднесем с усмивка от правилния човек в правилния момент.

3. Да се облечем за среща! Какво ти обличане, казано простичко – да се нагласим, да покажем старание и внимание от къдриците в косите до изрядния маникюр. Да си сложим онази рокля, която обикновено излиза навън само по празници. И да превърнем тривиален ден в празник.4. Да ни отворят вратата! Независимо дали тази на колата или другата в ресторанта. Един простичък жест, който е способен да ни разтопи. Обещаваме, че ще забележите. По забележителната ни усмивка в същия този момент.

5. Разкарайте мобилните телефони! Да видим вниманието ви съвършено съсредоточено върху момента… и върху нас – на това му казваме сигурен белег, че срещу нас стои истински джентълмен.6. Да ни изпратят картичка, балон или друг романтичен жест! И най-малкото усилие да ни зарадват с нещо, създадено с две ръце и от сърце, е способно да ни умили до дъно.7. Да ни представят пред приятелите! Точно така, краткото: “Запознай се с приятелката ми” се докосва до слуха ни по-мелодично и от най-романтичната песен. Да чуем с ушите си, че сме на една вълна. Безценно!

Текст: Сияна Заимова

Снимки:Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени