Искаме среща като от едно време!

x


Не, не сме прекалили с романтичните филми, но истински ни се е приискало да ни поканят на среща като от едно време. С всички малки жестове, съпътстващи момента! Затова си припомнихме 7 стъпки и ритуали, които преобразяват една среща в нещо специално, сантиментално и запомнящо се:

1. Да ни вземат от къщи по старомодния начин! Без обаждания и съобщение: “Чакам те отвън, излизай”, а с всичкия жест на разходката до вратата, позвъняването и посрещането с усмивка. Толкова малко, а създава такава разлика в усещането ни за вечерта! 

2. Да получим цветя или дребен жест! Ей така, без повод и случай. Само защото сте минали покрай витрината на някоя цветарница или спонтанно ви се е прищяло да ни зарадвате. Дребен, но значим жест би могъл да бъде и един обикновен шоколад, поднесем с усмивка от правилния човек в правилния момент.

3. Да се облечем за среща! Какво ти обличане, казано простичко – да се нагласим, да покажем старание и внимание от къдриците в косите до изрядния маникюр. Да си сложим онази рокля, която обикновено излиза навън само по празници. И да превърнем тривиален ден в празник.4. Да ни отворят вратата! Независимо дали тази на колата или другата в ресторанта. Един простичък жест, който е способен да ни разтопи. Обещаваме, че ще забележите. По забележителната ни усмивка в същия този момент.

5. Разкарайте мобилните телефони! Да видим вниманието ви съвършено съсредоточено върху момента… и върху нас – на това му казваме сигурен белег, че срещу нас стои истински джентълмен.6. Да ни изпратят картичка, балон или друг романтичен жест! И най-малкото усилие да ни зарадват с нещо, създадено с две ръце и от сърце, е способно да ни умили до дъно.7. Да ни представят пред приятелите! Точно така, краткото: “Запознай се с приятелката ми” се докосва до слуха ни по-мелодично и от най-романтичната песен. Да чуем с ушите си, че сме на една вълна. Безценно!

Текст: Сияна Заимова

Снимки:Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени