Легендата, в която се превърна мини (купър)

x


Не търсим легенди само по подиумите. Все по-често те са навън, по улиците, без ограничения, зависимости, свободни и готови да се превърнат в символ на цели поколения. Иконата на днешното ни търсене може да се похвали като любимец на млади и още по-млади от поне пет десетилетия.
Историята на мини купър започва по пистите, готов за състезания. Още в първите си години неколкократно печели рали Монте Карло. Съдбата обаче му е подготвила друго амплоа – на градска легенда, която да завладее сърцата и улиците на света.

В духа на мини стила и сега се създават иконични модели, които радват окото и сърцата не само на почитателите, но и на всички, обичащи да пътуват из града стилно, маневрено, незабравимо.

Независимо че преди малко повече от десетилетие мини легендата премина в отбора на BMW, и до днес тя запази инстинкта си на шампион. И това си личи. Особено в специалните лимитирани бройки, изкусно проектирани съвместно с големите Roberto Cavalli, Diane von Furstenberg, Versace, Dsquared2, Diesel и Calvin Klein.

Мини е малко само на пръв поглед, след това добива размерите на цял един свят. И въпреки близо 60-те си години живот по пътищата, тепърва набира скорост като марка-икона.
Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени