Мястото за следващото ни кафе в Мадрид

x


Лесно ни е да си представим как се наслаждаваме на Мадрид. Без много подготовка и предварителни планове. Отсега обаче си намерихме място, което непременно да посетим при следващото ми отскачане до испанската столица.
Wanda cafe optimista ни заплени с интериор и философия, но движени от правилото „проверката е висша форма на доверие“ потърсихме какво са споделили хората за мястото и в TripAdvisor. Никога не се делим от собственото си мнение за нещата, но искаме да подплатим нещата и с информация.

Розово и шарки, наподобяващи на шевици бяха първия магнит към заведението. Другият е, както вече казахме, неговата философия. А тя се съдържа в простичкото #хранене – #освежаване – #сила – #презареждане (#eat- #refresh – #power – #re-charge). Все неща, от които съвременните хора силно се нуждаем. А както разбрахме от изказаните мнения храната и питиетата също си заслужават. Бърз поглед в сайта на заведението го потвърди. Пици, десерти и сладолед, уж като всички останали, но не точно.


Може да не сме наясно кога ще стигнем до Мадрид и къде ще спим, но едно е сигурно – едно от местата, които няма да пропуснем, когато вече сме там, е Wanda cafe optimista. Намерете го и вие на Calle María de Molina, 1.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Wanda Cafe Optimista

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени