Мястото за следващото ни кафе в Мадрид

x


Лесно ни е да си представим как се наслаждаваме на Мадрид. Без много подготовка и предварителни планове. Отсега обаче си намерихме място, което непременно да посетим при следващото ми отскачане до испанската столица.
Wanda cafe optimista ни заплени с интериор и философия, но движени от правилото „проверката е висша форма на доверие“ потърсихме какво са споделили хората за мястото и в TripAdvisor. Никога не се делим от собственото си мнение за нещата, но искаме да подплатим нещата и с информация.

Розово и шарки, наподобяващи на шевици бяха първия магнит към заведението. Другият е, както вече казахме, неговата философия. А тя се съдържа в простичкото #хранене – #освежаване – #сила – #презареждане (#eat- #refresh – #power – #re-charge). Все неща, от които съвременните хора силно се нуждаем. А както разбрахме от изказаните мнения храната и питиетата също си заслужават. Бърз поглед в сайта на заведението го потвърди. Пици, десерти и сладолед, уж като всички останали, но не точно.


Може да не сме наясно кога ще стигнем до Мадрид и къде ще спим, но едно е сигурно – едно от местата, които няма да пропуснем, когато вече сме там, е Wanda cafe optimista. Намерете го и вие на Calle María de Molina, 1.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Wanda Cafe Optimista

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени