Време е за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018

x


Do you Love Wines? Страстта без вино не може! Виното без страст – също! Именно затова събития като Уайнбокс Портфолио Тейстинг направо наелектризират атмосфeрата и дават на всички, които обичат вино още една причина да изживеят нещо ново.

Събитието за трети път ще посрещне любителите на виното на 23 март в София. Най-добрите и интересни бели, червени, десертни вина, Розе, Просеко и Шампанско ще изпълнят атмосферата на Централния военен клуб и ще съберат винолюбители, професионалисти и големи имена от винената индустрия.

В рамките на един ден организаторът на събитието, Уайнбокс, ще срещне гости и професионалисти, които да обменят своя опит, знания и страст за вино. В събитието участват представители на повече от 20 световни изби, а през целия ден ще бъдат отворени повече от 150 вина.

Love Wines събитието ще продължи от 12:00 до 21:00 часа и всички присъстващи ще могат да се докоснат до различни винени сортове и стилове. За събитието е подготвена селекция от най-добрите вина на всяка изба, както и хора, които да ви разкажат всичко за тях.

Ден по-късно, на 24 март, в Конферентната зала на хотел Sense, ще се проведат серия от Майсторски класове, водени от експерти в областта. Темите, както всяка година са интересни и разнообразни. Специално място е отделено и на един от емблематичните винени региони в света – Прованс. Повече за темите и лекторите, които са подготвили организаторите ще ви разкажем съвсем скоро.

Билети за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2018 и за майсторските класове могат да бъдат закупени онлайн до 15 март и то на цени за ранно записване. След затваряне на онлайн продажбите, билети за Уайнбокс Портфолио Тейстинг ще се продават само на място, в деня на събитието, а за майсторските класове могат да се закупят само онлайн.

Съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Winebox.bg

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка раница от SEE BY CHLOÉ

Малка раница от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Леопардова пола от ALAÏA

Леопардова пола от ALAÏA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато петък е близо!

Ако сте пропуснали
Най-четени