Frosé – новият официален хит на лятото

frose


Няма начин някога да се отегчим от Розето. А това е нещо великолепно, защото открихме нов освежаващ начин да го пием. Ето я и рецептата за замразено Розе, която претендира да измести мохитото и сангрията от мечтите ни за лятото. Наздраве!

Съставки:

⅓ чаена чаша захар
¼ чаена чаша вода
Настържете кората и изцедете 1 лимон
1 бутилка сухо Розе

Как да приготвите:
В малка тенджера сложете захарта, водата, лимоновата кора и сок и сложете да заври на умерен огън. Разбърквайте докато захарта се разтвори.

Прецедете обикновения сироп и го оставете да се охлади до стайна температура.

Изсипете Розето в малък съд, който поставете във фризера да се замрази, докато стане относително твърдо, поне за три часа. Виното няма да се втвърди напълно, заради съдържащия се в него алкохол, но ще се получат кристали на повърхността.

Използвайте лъжица, за да извадите и разбъркате замразеното Розе на по-малки кристали. Смесете със сиропа и отново върнете във фризера докато стане готово за консумация.

Остава само да му се насладите.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още идеи за коктейли:

Как да си приготвим: Морските коктейли на лятото

10 впечатляващи коктейла, с които ще оберете овациите това лято (II част)

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Ultramarine A-Silhouette Coat от Merlenne

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mid-Lenght Wool Trousers от Merlenne

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Hug Me Coat in Soft Wool от Merlenne

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Barrel Jeans with Fringes от Merlenne

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантостта е в детайла.

Ако сте пропуснали
Най-четени