Frosé – новият официален хит на лятото

x

frose


Няма начин някога да се отегчим от Розето. А това е нещо великолепно, защото открихме нов освежаващ начин да го пием. Ето я и рецептата за замразено Розе, която претендира да измести мохитото и сангрията от мечтите ни за лятото. Наздраве!

Съставки:

⅓ чаена чаша захар
¼ чаена чаша вода
Настържете кората и изцедете 1 лимон
1 бутилка сухо Розе

Как да приготвите:
В малка тенджера сложете захарта, водата, лимоновата кора и сок и сложете да заври на умерен огън. Разбърквайте докато захарта се разтвори.

Прецедете обикновения сироп и го оставете да се охлади до стайна температура.

Изсипете Розето в малък съд, който поставете във фризера да се замрази, докато стане относително твърдо, поне за три часа. Виното няма да се втвърди напълно, заради съдържащия се в него алкохол, но ще се получат кристали на повърхността.

Използвайте лъжица, за да извадите и разбъркате замразеното Розе на по-малки кристали. Смесете със сиропа и отново върнете във фризера докато стане готово за консумация.

Остава само да му се насладите.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още идеи за коктейли:

Как да си приготвим: Морските коктейли на лятото

10 впечатляващи коктейла, с които ще оберете овациите това лято (II част)

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени