Frosé – новият официален хит на лятото

x

frose


Няма начин някога да се отегчим от Розето. А това е нещо великолепно, защото открихме нов освежаващ начин да го пием. Ето я и рецептата за замразено Розе, която претендира да измести мохитото и сангрията от мечтите ни за лятото. Наздраве!

Съставки:

⅓ чаена чаша захар
¼ чаена чаша вода
Настържете кората и изцедете 1 лимон
1 бутилка сухо Розе

Как да приготвите:
В малка тенджера сложете захарта, водата, лимоновата кора и сок и сложете да заври на умерен огън. Разбърквайте докато захарта се разтвори.

Прецедете обикновения сироп и го оставете да се охлади до стайна температура.

Изсипете Розето в малък съд, който поставете във фризера да се замрази, докато стане относително твърдо, поне за три часа. Виното няма да се втвърди напълно, заради съдържащия се в него алкохол, но ще се получат кристали на повърхността.

Използвайте лъжица, за да извадите и разбъркате замразеното Розе на по-малки кристали. Смесете със сиропа и отново върнете във фризера докато стане готово за консумация.

Остава само да му се насладите.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още идеи за коктейли:

Как да си приготвим: Морските коктейли на лятото

10 впечатляващи коктейла, с които ще оберете овациите това лято (II част)

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Свободен капитониран елек June

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете понеделник в увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени