Да отседнеш при Лагерфелд – следващо предизвикателство

x

louis-vuitton-logo-karl-lagerfeld-0


Неуморимият Карл Лагерфелд не просто насочва вниманието си към туристическата индустрия, а директно подготвя експанзията си в тази област. Всеизвестен факт е, че с каквото и да се заеме Кайзерът, го прави изпипано до съвършенство, привличащо вниманието и предизвикващо нестихваща любов.


karl-lagerfeld-toronto-lobby-resized-01


Последният му проект в Макао напълно подкрепя думите ни. Интериорът в новия луксозен хотел с 230 стаи на Лагерфелд е проектиран от самия него и ще бъде открит през 2017 година. Но плановете на великия дизайнер съвсем не се изчерпват с това, той се фокусира върху пускането на своя туристически бранд. Karl Lagerfeld Hotels and Resorts е марката, с която Кайзерът навлиза в сектора. Освен хотели, тя ще управлява и ресторанти, жилищни имоти и частни клубове, които ще отразяват легендарния стил на дизайнера и естетическия лукс, с който той е известен.


karl-lagerfeld-estates-acqualina-family-room


bedroom-karl-lagerfeld-estates-acqualina


„Аз съм ходещ лейбъл. Името ми е Labelfeld, не Lagerfeld.“ Осъзнавайки много добре тази своя роля, той и за миг не се отделя от сътворяването на история, била тя под формата на дрехи, фотографии или интериор. Характерният му стил вече украсява лобитата на Acqualina, най-атрактивният и новоизграден комплекс в Маями, както и визията на вътрешните пространства в шестзвездния си хотел в Макао. И двата проекта ще бъдат официално открити следващата година.


bathroom-karl-lagerfeld-estates-acqualina


Лагерфелд не е първият представител на модната индустрия, който обръща поглед към туристическия сектор, а се присъединява към Armani, Versace и Bulgari, които от години вече развиват дейност в сектора. Убедени сме обаче, че както и във всичко досега, изживяването човек да се докосне до нещо, създадено от Кайзера е равносилно на любовна експлозия.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press Karl Lagerfeld Hotels and Resorts

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ