3-2-1, излитаме за Мексико!

x


Отдавна не ни се беше случвало. Да видим една-едничка снимка, сърцето ни да прескочи развълнувано, ама както си трябва, и да впрегнем всичкото си мечтаене в работа. Така ни подейства кадър от Coqui Coqui Coba. Едно магическо място, сгушено в невъзможно зелените дебри на юкатанската джунгла. 

И започваме полека да разплитаме историята му. Coqui Coqui са известни с екзотичните аромати, които създават и заключват в изящни бутилчици. Но ей така, за разкош, си имат и една колекция от резиденции за чудо и приказ. Няколко в Мексико и една в Бора Бора. Всяка си има свой собствен аромат, посветен и разработен специално за нея.

Сърцето ни открадна тъкмо един от мексиканските им шедьоври. И не парфюмът, а възхитителната малка крепост на добрия стил. Coqui Coqui Cobaе бохо раят, в който искаме да се излежаваме цяло лято. И още едно, и още едно. Да се будим в ленените му завивки, а после да потънем в някой от красивите му хамаци.Резиденцията е бижу, но и локацията ѝ никак не е случайна – намира се в сърцето на един от най-значимите археологически обекти, свързани с древната цивилизация на маите. Построена е така, че да се слее с пейзажа и само да подчертае божествената му красота, природната идилия и традициите на местните. Съвършеното място да потърсите вътрешното си спокойствие и да му се полюбувате необезпокоявани.

Сред всички апартаменти си избираме този  на две нива, с легло с размерите на детска площадка, външен душ и бетонни вани, на долното ниво имаме място и за гости, както и самостоятелна тераса с басейн.

Кухнята, която се сервира за гостите на резиденцията носи очарованието от вкусовете и ароматите, типични за полуостров Юкатан. Не ни трябва кой знае колко повече.

Само билет до Мексико!


Текст: Александра Тошева

Снимки: https://www.theperfecthideaway.com, https://www.instagram.com/kat.esc/, https://www.instagram.com/doubletrouble_blog/.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ежедневието ни ще бъде толкова цветно, колкото си го направим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ