Изкуството да дебнеш принц

x


В момента шпионирам един принц. Затова се катеря, провирам, правя се на случайно минаваща и леко разсеяна, за да видя какво е това чудо на природата. Или просто късмет на съдбата.

Как разбрах за принца ли? По суматохата. Седя си в хотелската стая на балкона, пия сутрешно кафе и изведнъж половината персонал се строява пред една от вилите. Те са само три и не са за простолюдието. Проектирани са така, че пиле не може да прехвръкне. Имат си собствен плаж, отделен с бариера и охрана, разкошен двор и интериор, който може да се види само на сайта на хотела. И лично от принц, готов да се бръкне с няколко хиляди долара на нощ.Странно място е Дубай, а Палмата е най-голямото доказателство за този факт. Толкова е зелено, прелива от сгради, улици, заведения… Човек никога не би се сетил, че седи върху пясък и стрити мидени черупки насред водата. Понякога парите вършат чудеса, при това наяве.

Отплеснах се в разсъждения, но отивам да питам за принца. Той е един от десетките принцове на това емирство, братовчед по не знам коя линия на децата на емира.Присъствието му се усеща още вечерта, когато един от ресторантите затваря. На входа му се появява табела „Частно парти“, но по количеството служители отпред е ясно за кого е партито.

Следващите три дни, докато принцът е в хотела, пак не успявам да го мерна. Не че ще го разпозная. Те нали всички местни са с бели дрехи и кафяви сандали. Просто съм любопитна как изглежда.

Не проумявам и защо от седемте коли, паркирани на входа на вилата, едната винаги е с включен двигател. Минавам лежерно покрай охраната и заговарям един от гардовете. Очевидно е, че стои най-ниско в йерархията, цял ден пристъпва от крак на крак и търси сянка, каквато наоколо няма. Питам го за колата, чудя се няма ли да изгасят двигателя. Той обаче е втрещен от въпроса ми. „Как? Ами ако принцът изведнъж реши да потегли? В колата му климатикът винаги трябва да стои на идеална температура!“Ясно, нищо не разбирам от дворцов живот и богаташки капризи. Вървя си към басейна и си мисля какви неща вършат парите с хората. До вчера на камила, а днес на идеална климатична температура. А какво ли ще стане, когато петролът свърши и принцовете пак се върнат към шатрите в пустинята, кой ще им пази хлад направо не знам…

P.S. Успях да направя само тези няколко кадъра на вилата. Със снимането на ресторанта проблеми нямаше. Така и не запомних името на принца. Беше нещо като Абдула, Мохамед, а може би и двете заедно. Още беше свободен. Какъв ли палат ще наеме следващия път, когато вече е с 3 жени и 14 деца?

Източник: worldofvera.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени