Перлата на Кападокия – Museum Hotel

x


Да полетим с балон на изгрев слънце или да изпием първото си кафе с гледка към всички цветни балони, издигнали се в небето на Кападокия. Museum Hotel е мястото, където да сбъднем тази магическа картинка. В колекцията си има дузина значими награди, сред които изпъкват “Най-добър луксозен бутиков хотел в Европа” от 2015-та, “Най-добър луксозен гурме хотел в Турция” от 2017-та и “Хотел с най-добра архитектура в Европа” от 2013-та. Панорамата, която ни поднася обаче, струва повече от всяко друго отличие. Спира дъха и ни разкрива онова очарование на Турция, за което се пишат приказки.

Мястото е истинско бижу, събудено от миналото. Издига се върху хилядолетни руини – част от които са запазени в автентичен вид, а други са реставрирани с безкомпромисно отношение и към най-малкия детайл от процеса. За да се съхрани невероятната история на местността и за да се постигне архитектурата, с която се прочува по свeта Museum Hotel.Избираме между 30 стаи и апартаменти с абсолютно уникален дизайн. Интериорът се допълва от зашеметяваща колекция от антики, събирана в продължение на десетилетия от собственика на комплекса. Всъщност тъкмо това го превръща в своеобразен музей.

Хотелът е мечтана дестинация за почивка, но и любим декор за снимки на блогъри и пътуващи инфлуеънсъри от цял свят. Романтичните предложения за брак и последвалите сватби също не са чужди на изключителните професионалисти от екипа на Museum Hotel.

С такъв оазис Кападокия си спечели място в листа ни с Must Go места за 2018-та.


Текст: Александра Тошева

Снимки: Museum Hotel, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вторник е ден за нови тенденции!

Ако сте пропуснали
Най-четени