Разходка до Сен Тропе с божественото розе на Minuty

x


Сен Тропе. Едва ли в ума ни изплува друго място, когато кажем думата “рай”. Вдъхновение за хиляди звезди, бягство, късче съвършенство. Любимото място на Бриджит Бардо, на моряшкото райе, на сламените шапки, хубавото розе. Скрити и тайни партита на яхти, истории, които остават скрити някъде в кристалните води. Десетки малки плажове и знаменитости, които отмарят зад луксозни очила. Звучи като място, на което сякаш Бог е създал жената, нали?

Ако търсите красиви плажове и лежерната атмосфера на прованса, смесена с доза звезден прах, то Сен Тропе е вашето място. Ще ви съблазни с безкрайно много кафенете, галерии, магазини и истински гурме преживявания. Защото в Сен Тропе плановете не включват друго, освен романтични разходки, много красота и чаша розе Minuty. Винаги готово, за да отпразнува артистичния свят.Сигурни сме, че ви трябва не повече от един следобед, за да почувствате Сен Тропе като вашето място. Да, улиците са доста тесни и пълни с туристи, но онова, което носи истинското удоволствие, е морето. А то е синьо като в сън. Препоръчваме ви да избягате в малките пресечки, където се крие истинското сърце на Сен Тропе. Изключително красивите къщи, малките магазини и кафета, музеите. Отпуснете се и просто си представете, че снимате филм, че е вечно лято. Оставете се на френския дух да ви завладее, слушайте езика, разгледайте безкрайната цветна и елегантна тълпа. Единственото, за което трябва да мислите, е следващата романтична отбивка, в която да отпочинете и да опитате някой от деликатесите на Сен Тропе. Това е едно от малкото места на света, които са като истинска картичка. А главните герои сте точно вие!

Сега е най-подходящото време за Сен Тропе. Ранната пролет или късното лято са периодите, в които Сен Тропе е такова, каквото сме го виждали по филмите. Местните препоръчват да си позволим на града да ни води. Да се изгубим из малките пекарни, рибния пазар, кафенетата и ресторантчетата, които помнят най-бляскавите и звездни моменти от миналото. То е единственото сигурно нещо, което Сен Тропе притежава. И морето. А морето често бива затворено в чаша вино, примесено със залез. Защото Сен Тропе, а и ние, няма да сме същите, ако не приключим следобеда с божествено вино. Онова, което най-много пасва на атмосферата, безспорно е Minuty.
В бутилка, която е истинско произведение на изкуството, дело на Ашли Мери. Художничката от Минеаполис, също като нас, е вдъхновена от цветовете, формите и възхитителните ситуации, които Сен Тропе предостява. Предприема пътуване, потапяйки се напълно в духа на Minuty с посещения до избата и спирки в Club 55, Niki Beach, Senequier.   Превежда всичко на своя език, с четка и палитра, и рисува най-красивата история на хората, които никога не спят. Върху лимитрано издание на бутилката изключително М de Minuty Rose 2017. Дизайнът на Ашли Мери е като истинска история за Сен Тропе: пейзажът, архитектурата, морския бряг и плажовете,  емблематичната камбанария и разбира се, лозето Minuty! Самата Ашли споделя, че Minuty е символ на модерна естетичност, която перфектно заживява с всичко, което Сен Тропе е —   тропическо, закътано, романтично и бавно място.А ние продължаваме към нощния живот, който умее да пази тайни…

Вашият билет до Сен Тропе преминава през виното! Купете своята лимитирана бутилка M DE MINUTY ROSE2017  BY ASHLEY MARY и се насладете на една истинска артистична колаборация:

http://www.winebox.bg/bg/wines/750-ml-m-de-minyuti-roze-2017-limited-edishan-ashli-meri/446

Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Minuty, Pinterest

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ